Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Прокуратура відстояла в апеляційному суді справу про зобов’язання забудовника сплатити майже 2 млн грн до місцевого бюджету

За апеляційною скаргою Черкаської обласної прокуратури суд апеляційної інстанції постановив рішення, яким відновлено обов’язок забудовника сплатити до бюджету майже 2 млн грн втрат сільськогосподарського виробництва у зв’язку з переведенням земель під забудовою із статусу сільськогосподарського призначення.

У перегляді справи прокурором повною мірою доведено, що  громадянин, набувши в приватну власність на околиці м. Черкаси 3 земельні ділянки загальною площею понад 16 га для ведення особистого селянського господарства, прийняв рішення використовувати землю під будівництво багатоквартирного житла, однак не сплатив до бюджету майже 2 млн грн втрат сільськогосподарського виробництва, оскільки скасування такого обов’язку громадянин домігся в судовому порядку.

На цей час питання внесення забудовником коштів до бюджету, на що чинним законодавством відведено йому два місяці, перебуває на контролі прокуратури.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]