Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Проведено нараду з підприємцями-перевізниками
15 січня 2019 року першим заступником голови райдержадміністрації Олексієм Пєчніковим спільно з заступником голови райдержадміністрації Сергієм Глізнецовим проведено нараду з приватними підприємцями-перевізниками, які обслуговують маршрути приміського сполучення в районі.

 В ході наради обговорювались питання щодо забезпечення транспортним сполученням с. Залевки, внесення змін до діючих маршрутів з метою покращення транспортного обслуговування потреб жителів району. Також було розглянуто низку проблемних питань в галузі пасажирських перевезень, що нині існують в районі. Розповіли перевізники і про свої проблеми, які створюють перепони у якісному перевезенні пасажирів. Основна, і вкрай кричуща, проблема - погані дороги на Смілянщині.

Насамкінець Олексій Пєчніков наголосив, що місцева влада завжди готова ідти на зустріч у вирішені проблем, адже за цим стоять наші люди, наші громадяни. Ми маємо спільно сприяти створенню комфортних умов для якісного пасажироперевезення.

Учасники наради висловили свої пропозиції та бачення щодо їх вирішення, які будуть обов’язково враховані, інформують в Смілянській РДА.



 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]