Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Секретар міської ради Віктор Федоренко зачитав заяву про свій вихід із складу депутатської фракції «Блоку Петра Порошенка»
30 травня під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулася чергова сота сесія міської ради, у роботі якої взяли участь 24 депутата. На порядок денний сесії було винесено 68 питань.

 Перед початком сесії секретар міської ради Віктор Федоренко спільно з начальником управління освіти, молоді та спорту Наталією Незнановою вручили стипендії міського голови 20-ти юним смілянам – переможцям міжнародних, всеукраїнських конкурсів, олімпіад та спортивних змагань.

На початку сесії міської ради озвучила депутатське звернення Ольга Ткаченко щодо встановлення у загальноосвітній школі № 7 міні-котельні. Після виступу депутата слово для оголошення звернення з даного питання секретар ради надав представникам батьківського комітету школи № 7. Директор КП «Смілакомунтеплоенерго» Станіслав Голубець та головний інженер підприємства Володимир Прус надали відповіді присутнім батькам та представникам громади міста, висловили свої бачення щодо розвитку та збереження системи теплопостачання в місті. Голова районної ради Володимир Грошев у своєму виступі також підняв питання теплопостачання у місті та економії бюджетних коштів. Секретар ради Віктор Федоренко дав завдання відповідним структурним підрозділам підготувати всі розрахунки для розгляду на постійній комісії з питань ЖКГ та виділення коштів для промивки опалювальної системи навчальних закладів.

Депутат Володимир Бердецький підняв питання щодо впорядкування дозволів при встановленні тимчасових споруд у місті в цілому та у сквері мікрорайону РПЗ зокрема. Депутат Андрій Старіков озвучив запит щодо звернення громадянина В. Бурлакова з відшкодування судових витрат колишнім секретарем міської ради Костянтином Синьогубом зазначеному громадянину, але депутати не підтримали запит.

Начальник міського відділу поліції ГУНП Олександр Міщенко проінформував про результати розслідування справи у питанні «нічної» сесії міської ради.

Секретар міської ради Віктор Федоренко зачитав заяву про свій вихід із складу депутатської фракції «Блоку Петра Порошенка».

В.о. начальника управління ЖКГ Євген Авраменко проінформував про підсумки роботи житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий період 2018-2019 років. озвучив суми заборгованості населення та установ міста за надані послуги з теплопостачання, розпочату поточну роботу з підготовки до нового опалювального сезону.

Депутати затвердили Програму фінансової підтримки СКП «Смілатеплоенерго» на 2019 рік у вигляді внесків до статутного капіталу та затвердили статут даного підприємства. На сесії були внесені зміни до міського бюджету на 2019 рік, виділені кошти на лікування п’ятнадцяти смілянам, затверджено міську цільову соціальну програму протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2019-2022 роки, внесені зміни до попередніх рішень міської ради у питаннях комунального майна та роботи постійних комісій. Депутати затвердили на посаді керуючого справами Людмилу Осейко, затвердили Статут КП «Медіа-центр», продовжили термін дії контракту із директором КП «Медіа-центр» Людмилою Скороход.

Депутати розглянули та прийняли біля сорока рішень із земельних питань, відхиливши та направивши на доопрацювання декілька проектів рішень.

За інформацією виконавчого комітету Смілянської міської ради

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]