Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Щодо оформлення права на землю
До відома громадян, які отримали дозволи на розробку проектів землеустрою, але не подали їх на затвердження міській раді, або які звернулись за отриманням вихідних даних на відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в мікрорайоні «Довжик» м. Сміла і які не звернулись з клопотанням до міської ради про передачу цих земельних ділянок на підставі відповідних проектів землеустрою.

 У зв’язку з дефіцитом вільних земель для перспективної садибної забудови, на забезпечення раціонального використання наявних площ та контролю за реалізацією заявлених громадянами намірів проводяться заходи з аналізу виданих документів, прийнятих радою рішень що передбачають надання ділянок для забудови, з метою передачі ділянок з незакріпленим правом на землю особам включеним до черги на отримання земельної ділянки.

 Пропонуємо вказаним громадянам до кінця поточного року звернутись до міської ради з належним пакетом документів для прийняття рішення про передачу ділянки. У разі не підтвердження намірів у встановлений строк та не подання міській раді проектів землеустрою на затвердження, дозволи на розробку проектів відведення земельних таких ділянок будуть надані іншим громадянам згідно зареєстрованої черговості.

За додатковою інформацією пропонуємо звертатись до управління архітектури, регулювання забудови та земельних відносин міста виконавчого комітету Смілянської міської ради (бульвар графа О.Бобринського, 2 каб. 319). та інформувати про свої наміри стосовно оформлення права на землю.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]