Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Сміляни контролюють якість виконання ремонту доріг
Сьогодні, 20 травня 2019 в місті Сміла, активістами Смілянської міської організацї «Авто Євро Сила» (АвтоЕвроСила), та просто не байдужими смілянами, був проведений мітинг з залученням представників ЖКГ та органів технагляду. Які провели поверхневий огляд виконаних робіт з поточного (ямкового) ремонту дороги, а саме перехрестя вулиць Перемоги - Севастопольська. Під час наради та огляду дорожнього покриття у присутніх склалася думка, що роботи виконані неналежним чином та невідповідними матеріалами.


Визначивши перелік питань присутні направилися до будівлі міськради, аби обговорити ситуацію з в.о. Міського голови В.А. Федоренком. Громадськість дуже цікавило походження фірми-підрядника, марка асфальту, кількість виділених коштів, обхід Проззоро, та умови виконання робіт. Але секретаря міськради не виявилося на робочому місці. В приймальні не змогли пояснити де саме перебуває керманич міста, на телефонні дзвінки він не відповідав.

Активістам вдалося запросити до розмови заступника міського голови, пана Черненка О.Ф. Розмова склалася дуже напружена. Була маса притензій та звинувачень, але і деякий конструктивний діалог. Присутні на зібранні дійшли розуміння в тому, що фірма-підрядник повинна призупинити виконання робіт до того часу, коли обласна експертиза дасть обґрунтовану оцінку її робіт. Також найближчим часом буде зібрана транспортна комісія, яка вирішить, як правильно перенаправити рух багатотонажного транспорту об‘їздними шляхами повз місто. Зі слів голови ГО «АвтоЄвроСила-Сміла» Антона Гілявського стає зрозумілим, що ситуація з дорогами настільки кричуща, що активісти вже не залишать місцеву владу у спокої до того часу, поки не буде прийнято рішучих дій з наведення ладу.




Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]