Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНИ ВИМАГАЮТЬ ПОВЕРНЕННЯ РЕЙСІВ МАРШРУТУ №3 (ВІДЕО)
Смілян непокоїть те, що у вихідні дні перестав їздити автобус №3. У будні дні трійка ходить тільки зранку і ввечері. Цим рейсом користується переважна кількість пенсіонерів і інвалідів, які почувають себе відрізаними від світу, бо не можуть дістатися громадським транспортом до магазинів, в лікарню, в аптеку.

Представники жителів мікрорайонів, яким необхідне повернення рейсів автобусів №3 і №32, прийшли на засідання виконкому, щоб озвучити свою проблему.

В.о. начальника управління ЖКГ Валентина Зборівська та секретар міської ради Віктор Федоренко намагались пояснити, чому у місті склалась така проблема – ніхто з перевізників не хоче обслуговувати цей маршрут.

Жителі не розуміють, чому прибуткові і збиткові рейси роздають перевізникам окремо, адже перевізники швидко забирають прибуткові маршрути, а на збиткових ніхто не хоче працювати.

Член виконкому Віктор Овчаренко запропонував переглянути маршрути і розробити нові рейси, щоб не було збиткових напрямків і сміляни могли доїхати, куди їм потрібно. Після емоційної дискусії представники влади повідомили, що вирішуватимуть це питання.

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]