Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Смілянська районна рада підтримала законопроекти УКРОПу щодо розмитнення авто та зниження акцизного збору

У Верховній Раді України зареєстровано законопроект, що передбачає подвійне підвищення розмірів чинних ставок єдиного збору, який справляється у пунктах пропуску через державний кордон України, розповідає Ігор Римський. Також у ньому передбачене встановлення єдиного збору для легкових автомобілів залежно від терміну перебування їх в Україні, що є досить суперечливим. Ухвалення такого документу лише призведе до зростання рівня соціальної напруги в нашій державі.

У документі підкреслюється, що до депутатів звертаються мешканці області зі зверненнями щодо необхідності формування цивілізованого ринку вживаних автомобілів в Україні.

Разом з тим у Верховній Раді України представниками УКРОПу зареєстровано законопроекти № 5561 та № 5562 щодо внесення змін до Податкового кодексу України, Закону України Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів, які покликані вдосконалити чинне законодавство України, привести його у відповідність до європейського законодавства, з урахуванням соціально-економічних потреб суспільства, стану економіки та автомобільного ринку, а також матеріального становища громадян України.

Зважаючи на викладене, ми, депутати Смілянської районної ради, вимагаємо сприяти послабленню соціальної напруги шляхом зняття з розгляду законопроекту № 4932 та невідкладного внесення змін до чинного законодавства України в частині ухвалення законопроектів № 5561 і № 5562, йдеться у зверненні.

Такий крок, підкреслюється в документі, дозволить сформувати цивілізований ринок вживаних автомобілів в Україні, збільшити надходження до бюджету та детінізувати автомобільну галузь.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]