Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКІ ФУТБОЛІСТИ СТАЛИ СРІБНИМИ ПРИЗЕРАМИ ОБЛАСНИХ ЗМАГАНЬ НА ПРИЗИ КЛУБУ «ШКІРЯНИЙ М’ЯЧ»
На стадіоні «Авангард» відбулися фінальні матчі обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед хлопчиків.

 Участь у змаганнях взяли футболісти 2007 року народження. Команду нашого міста представили учні гімназії імені Василя Трохимовича Сенатора та 4 гравці інших шкіл, до речі, усі – вихованці ФК «Явір». Координуватися на полі юних футболістам допомагали тренер ФК “Явір” Віталій Прудніков та вчитель фізкультури гімназії Олексій Коливай.

 У фінальній боротьбі за першість сміляни зустрілися із командою міста Ватутіно. Смілянам потрібна була лише перемога, адже навіть нічия означала перемогу у турнірі ватутінців. На футбольному полі розгорнулася недитяча боротьба. У напруженій боротьбі сміляни забили гол у ворота суперника. Однак у кінці зустрічі команда Ватутіно рахунок зрівняла. Таким чином, закінчивши футбольний матч з рахунком 1:1, сміляни стали срібними призерами турніру. Першість відповідно виборола команда із Ватутні, третю сходинку п’єдесталу пошани посіли канівські футболісти. На урочистому закритті футболістів привітала начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту, член виконавчого комітету федерації футболу Черкаської області Антоніна Саприкіна, голова федерації футболу Сміли Юрій Сегеда, начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Маслюк. Юні футболісти отримати кубки, медалі та грамоти. Також спецкубком було відзначено кращого гравця фінального матчу, гравця команди із Ватутіно Дениса Тараненка.

Примітно, що вперше за останні кілька років сміляни знову повернулися у боротьбу за першість у фінальних змаганнях і зупинилися лише за крок до чемпіонства у турнірі.

 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]