Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СМІЛЯНСЬКІ ЛІСІВНИКИ ЦЬОГОРІЧ ЗБУДУВАЛИ 8 КІЛОМЕТРІВ ЛІСОВИХ ДОРІГ

Важливість лісових доріг важко переоцінити, адже від їх якості залежить і продуктивність техніки, і оперативність при охороні насаджень від лісопорушень чи загорань. Від якісної дороги залежить і повноцінна робота лісгоспу в цілому.

Як повідомив директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда, роботи із відновлення лісових доріг проводилися і цього року. За 2019 рік збудовано 8 кілометрів лісових доріг з твердим покриттям, що значно поліпшило ефективність виробничого процесу.

Утримання та розвиток мережі лісових доріг, їх ремонт та будівництво вимагають значних матеріальних затрат. Це досить дороговартісний процес, який потребує дотримання ряду технологічних вимог і особливостей. Однак всі роботи здійснюються за власні кошти Смілянського лісгоспу.

За 5 останніх років у Смілянському лісгоспі збудовано близько 48 кілометрів лісових доріг, з них 25 кілометрів – з твердим покриттям. Ця робота в пріоритеті у Сунківського, Володимирівського, Городищенського та Будянського лісництв. Саме ці підрозділи підприємства беруть активну участь у покращенні лісової інфраструктури. І продовжують активно працювати у цьому напрямку з року в рік, інформує прес-центр ДП «Смілянський лісгосп».

Відремонтовані та оновлені лісові дороги, окрім лісогосподарського, мають ще й соціальне значення, адже сполучають місцеві села, скорочують шлях між ними, створюють комфортний відпочинок для відвідувачів, котрі люблять набратися енергією лісу.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]