Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Смілянський міський територіальний центр надання соціальних послуг інформує

Робочий тиждень розпочався для працівників територіального центру з повторного інструктажу з охорони праці.Всім працівникам було наголошено про особисту безпеку під час воєнного стану. Основними напрямками діяльності територіального центру є систематично виявлення одиноких та одинокопроживаючих громадян міста, виявлення їх потреб для надання соціальних послуг. Працівниками територіального центру надана консультація 5 особам про отримання соціальної послуги догляд вдома, натуральна допомога. У відділенні догляду вдома працює 21 соціальний робітник. Кожного дня вони відвідують своїх підопічних згідно затверджених графіків відвідувань та надають соціальні послуги згідно державних стандартів. Фахівець із соціальної допомоги вдома провів 4 особам оцінювання потреб особи/сім'ї у соціальних послуг, 13 особам повторно складено акт оцінки потреб особи/сім'ї у соціальних послугах. Соціальний працівник відділення догляду вдома провів одне комплексне визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальної послуги догляду на непрофесійній основні.

За тиждень здійснено 12 перевірок робити соціальних робітників ( зауважень і претензій немає). У СМТЦНСП у відділенні денного перебування використовуються різні методи поліпшення стану відвідувачів, і арт-терапія – один з них. «Лікування мистецтвом» застосовується для профілактики деменції і депресивного стану літніх людей, допомагає впоратися з наслідками фізичних недуг. І є відмінним способом провести дозвілля з користю для душі і тіла. Члени клубу активного довголіття опановують розмаїття технік з традиційного рукоділля 12 осіб відвідали клуб. 

Душевний стан літніх людей вимагає пильної уваги. У похилому віці вони гостро відчувають потребу в спілкуванні, їм життєво необхідно «заняття до душі», щоб заповнити «порожнечу» – вільний час, який раніше вони витрачали на сім’ю і роботу. Спів або рукоділля не просто допомагають «вбити час», вони нівелюють негативні емоції і думки про хвороби, самоту або сімейні негаразди, які можуть призвести до психологічних проблем. Саме тому у відділенні створено курс "Вокалу" особи похилого віку з задоволенням займаються співом.

Кабінет ЛФК відвідали 14 осіб. Курс масажу розпочали 4 особи. Пунктом прокатом немоторизованих засобів пересування скористалися 4 особи.

Перукарське мистецтво - це мистецтво дарувати радість та позитивні емоції. "Перукарня 60+" користується великим попитом у нашому місті. За тиждень перукарню відвідало 43 особи.Перукарські послуги надаються вразливим верствам населення на безкоштовній основні.

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
18.03.2024, 12:23
Для ветеранів і ветеранок лікування у стаціонарі безкоштовно за Програмою медичних гарантій
15.03.2024, 12:48
Правоохоронці Черкащини попереджають про схему шахрайства у соціальних мережах
12.03.2024, 12:10
Для дітей встановили нову ігрову локацію

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]