Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Смілянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом заволодіння коштами пенсіонера шахрайським шляхом

За процесуального керівництва Смілянської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за фактом шахрайства (ч. 2 ст. 190 КК України).

Установлено, що до правоохоронців звернувся 83-річний житель Смілянського району з повідомленням про те, що жінка ромської національності заволоділа належними йому грошовими коштами.

Розслідуванням установлено, що підозрювана, жителька сусідньої області, повторно, діючи з корисливих мотивів, умисно, з метою заволодіння чужим майном, шляхом обману, представилась пенсіонеру соціальним працівником та повідомила, що наразі проводиться заміна старого зразка грошових купюр, запропонувавши обміняти наявні у нього грошові кошти на нові купюри. Чоловік погодився та, будучи введеним в оману, передав грошові кошти в сумі 65000 грн., отримавши взамін від останньої паперовий конверт з листками з газети.

За вчинене обвинуваченій загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]