Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Сплата боргів перед НАК «НАФТОГАЗ»

Сьогодні, 05 серпня, об 16-00 відбудеться сесія Смілянської міської ради. Секретар Віктор Федоренко знову виносить питання зняття 3 млн. грн. з тендерів по фінансуванню ремонту доріг та перерозподілу їх на сплату боргів перед НАК «НАФТОГАЗ».

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час перебування на Черкащини доручив Віктору Федоренку впродовж тижня сплати частину боргу, у розмірі 3 млн. грн, які згідно договору, місто зобов’язалось сплачувати НАК «НАФТОГАЗ» замість ТОВ «Сміла Енергоінвест».

Володимир Зеленський рекомендував Віктору Федоренку продати свою автівку і таким чином вирішити питання сплати боргу та входження міста в опалювальний сезон.

01.08 секретар міської ради Віктор Федоренко зібрав депутатів міської ради на позачергову сесію, аби перерозподілити бюджет та сплатити за газ 3 млн. грн, але для прийняття рішення не вистачило одного голосу.

Коментуючи перерозподіл опозиційний депутат Роман Хоменко пояснив:

- кошти в розмірі 3 млн. грн., які сьогодні секретар міської ради Віктор Федоренко та наближені до нього депутати намагалась зняти з фінансування ремонту доріг та перекинути на покриття за тепло, це є співфінансування на виділенні з державного та обласного бюджетів 14 міліонів гривень на вулицю Соборну (а саме дві черги від районної лікарні до бази шапіровського). По цих двох ділянках проводяться тендери Службою автомобільних доріг в Черкаській області. Зняття коштів призведе до скасування тендерів і повернення 14 міліонів гривень в держбюджет, пояснив депутат.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]