Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ТАКЕ СОЛОДКЕ СЛОВО – УСПІХ!

Нарешті підійшов до завершення Всеукраїнський  фестиваль   гри, навчання та натхнення  Play Fest – 2020 від LEGO Foundation. Цілий рік колектив та учні школи №3-колегіуму натхненно трудилися над реалізацією проєкту «Успіх-це насолода!». Надихнувшись відвідинами нашого місцевого успішного підприємства,  кондитерської фабрики «Меркурій», діти побудували архітектурну споруду кондитерської фабрики, де виготовлятимуть чарівні цукерочки Успіху. А чудові костюми цукерочок, пошиті смілянською майстринею Ольгою Кадциною, відразу сподобались дітям, бо були різнобарвні та яскраві.

           Та через карантин до Києва учасникам команди потрапити, на жаль, не вдалося. Тож брати участь у конкурсі діти продовжили онлайн: створили презентацію, змонтували відео на тему «Успіх нашого закладу», написали есе, в якому розкрили всі грані успіху нашого закладу, провели  відео челендж на тему: «Що для мене означає «успіх»», провели Скайп-зустріч з новими друзями з Чернівецького центру юних техніків імені Леоніда Каденюка, змогли реалізувати проєкт «Успіх моєї родини», який допоміг усім більше дізнатися про секрети успішності родин третьокласників. І наостанок підготували творчу роботу на тему: «Ключі до успіху». Результатом такої наполегливої, творчої праці стала перемога школи №3-колегіуму у номінації «Мріємо, діємо, досягаємо», діти отримали 21 диплом та конструктор LEGO у подарунок.

       Детальне дослідження поняття «Успіх» дало дітям зрозуміти, що саме наш навчальний заклад забезпечує їм всі можливості для того, щоб у майбутньому вони стали успішними і щасливими людьми. Адже саме це є пріоритетним напрямком діяльності нашої школи-колегіму.

       Уже зараз наші учні досягають успішних вершин і є справжніми супер героями сьогодення. Захоплюючий шлях, що пройшли наші діти, допоміг усвідомити їм важливі речі: щоб стати успішним, потрібно вірити в себе, в свої сили, не зупинятись на досягнутому і не здаватися, не дивлячись ні на що, вперто йти до своєї мети і докладати максимум зусиль. А якщо не вийде відразу, то мати змогу розпочати все спочатку і все ж таки досягти успіху!

         Віримо, що наші діти стануть успішними, бо в кожному з них жевріє талановита  іскорка, яка обов’язково розгориться до яскравого успішного полум’я, якщо дмухати на нього дружно і завзято!

Наталія Маценко, вчитель початкових класів школи №3-колегіуму

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]