Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У БЕРЕЗНЯКІВСЬКІЙ ОТГ КОНСУЛЬТУВАЛИ ПОШУКАЧІВ РОБОТИ І РОБОТОДАВЦІВ

Днями у Березняківській об’єднаній територіальні громаді фахівці міськрайонному центрі зайнятості провели виїзний консультаційний захід.

Як повідомляють у центрі зайнятості, консультували пошукачів роботи і роботодавців
За словами Любові Пастушенко, начальниці відділу організації працевлаштування населення, у липні найбільше вакансій для медпрацівників, підсобних робітників, слюсарів, продавців та водіїв.

«Радимо періодично переглядати актуальні вакансії на сайті Державної служби зайнятості. Там зручний інтерфейс і ви можете налаштувати фільтри пошуку вакансій відповідно до ваших побажань: за професією, за місцем роботи, за рівнем заробітної плати», – зазначає пані Люба.

«Пропонуємо й роботодавцям поділитися досвідом співпраці зі службою зайнятості, зокрема, оцінити та висловитися про якість послуг, якими користувалися, надати пропозиції щодо очікуваного вдосконалення. Також запрошуємо взяти участь в опитуванні щодо затребуваних професій. Ці анкетування знаходяться на сайті Державної служби зайнятості», – додає Тетяна Шаргородська, провідна фахівчиня з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями.
Як наголошує Тетяна Сумська, директорка міськрайонного центру зайнятості, такі виїзні консультаційні заходи для жителів громад здійснюються постійно. Працівники селищних рад та старостатів розміщують оголошення на стендах. Також дізнатися про місце та час проведення консультацій можна з публікацій регіональних ЗМІ та на офіційній сторінці Смілянського міськрайонного центру зайнятості у мережі Фейсбук.

 

Ангеліна Хоменко, фахівець міськрайонного центру зайнятості

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]