Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У НАШІЙ ОБЛАСТІ АКТИВІЗУВАЛИСЯ ПСЕВДОПОДАТКІВЦІ

Обласне управління ДПС інформує, останнім часом значно збільшилась активність «телефонних аферистів».

Протягом останніх кількох днів були непоодинокі спроби вчинення шахрайських дій особами, які представляються посадовими особами Головного управління ДПС у Черкаській області або довіреними особами таких посадовців.

Особливо активізувались шахраї на території Корсунь-Шевченківського та Канівського районів. Останні спроби ошукати платників податків зафіксовано з телефонних номерів мобільних операторів України (068) 412-68-22 та (096) 875-88-05.

Злочинці телефонують та надсилають повідомлення через месенджери до керівників суб’єктів господарської діяльності Черкаської області, психологічно тиснуть на підприємців, щоб виманити кошти під будь-яким приводом (надання грошової допомоги, погрози застосування штрафних санкцій, уникнення проведення перевірок тощо). В подальшому шахраї пропонують перерахувати їм кошти на карткові рахунки.

Головне управління ДПС у Черкаській області наголошує, що посадові особи органів ДПС не можуть звертатися до платників з подібними проханнями.

У разі виявлення фактів шахрайських дій з боку невідомих осіб, намагайтесь зібрати всю можливу інформацію (прізвища, ім’я, номери телефонів, номери карткових рахунків тощо).

Якщо ви постраждали від дій аферистів або маєте інформацію про подібні випадки, просимо негайно повідомляти про це підрозділи Національної поліції у Черкаській області за номером телефону – 102, або Головне управління ДПС у Черкаській області.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]