Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Ротмістрівці почала функціонувати Українська освітня платформа
Українська освітня платформа – благодійна організація з великим досвідом соціальної роботи. У період війни мобільні бригади працюють у різних регіонах України, щоб об’єднати, навчити та підтримати людей, а надто дітей, у непростий час. Цього тижня представники Української освітньої платформи розпочали свою роботу з жителями Ротмістрівської громади.
       До складу мобільної бригади входять фахівець із соціальної роботи, психолог та лікар, які проводять просвітницькі заходи, навчання й консультації з людьми різного віку та статусу за підтримки фонду UNICEF. Заняття будуть проводитися протягом трьох місяців, починаючи з квітня. Гості, які прийшли на захід, заслухали фахівця із соціальної роботи Оксану, яка розповіла про нові соціальні трансформації у громадах та важливість змін у період воєнного стану. Також учасники заходу познайомилися з психологинею Тетяною, яка ознайомила присутніх з діяльністю психологів та психотерапевтів. Наголосила, що всі наші хвороби виникають через непережиті емоції, з якими ми не змогли впоратися. Зараз люди зазнають дуже багато втрат. Важливо бути уважним один до одного, адже людську доброту та гідність ніхто не відміняв. Треба цінувати кожну мить, яка в нас є зараз, і насолоджуватися нею, адже «Будь-яка Ваша робота – це мрія безробітного, будь-яка Ваша дитина – це мрія бездітного, будь-який Ваш дім – це мрія бездомного». Далі практичну бесіду з присутніми провів лікар Андрій, який показав вправи для підтримки здоров’я спини та ніг, поділився секретами гарного самопочуття та надав індивідуальні консультації для тих, хто потребував медичної допомоги.
          Усі учасники заходу отримали багато нової важливої та корисної інформації. Надалі мобільна бригада буде працювати 14 квітня з дітками Ротмістрівського ліцею, а 20 квітня – з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. Заходи будуть проводитися у приміщенні Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Ротмістрівської сільської ради» за адресою: с. Ротмістрівка, вул. Стельмащука, 1, за таким графіком: 20.04, 26.04, 12.05, 25.05, 9.06, 23.06.2023 р. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до занять та отримати необхідні знання та безкоштовні консультації.
 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]