Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі контролеру водоканалу на роботі зламали руку

Прикрий випадок стався 12 січня з працівницею КП «ВодГео» під час виконання своїх робочих обов’язків. Дівчина розносила квитанції на оплату по вул.Кармелюка. Але біля одного з дворів на працівницю накинулась літня жінка. Контролеру водоканалу було нанесено удар палицею по руці. Унаслідок цього дівчина-контролер отримала перелом руки.

Про цей прикрий випадок повідомила представник адміністрації КП «ВодГео» Наталія Дяченко на офіційній сторінці водоканалу у соцмережі Фейсбук, інформує smila-ua.com

- Найстрашніше те, що рукоприкладство було з боку літньої жінки... Не дивлячись на поважний вік людини, ми звернулися до поліції.

Шановні сміляни! Хочу звернутися до вас з проханням. Ми з вами живемо у дуже непрості часи, коли навкруги більш негативу, ніж позитиву. Незважаючи на різні обставини, більш того, незалежні від нас, і не ми їх створили, ми повинні залишатися людьми», - справедливо закликала Наталія Дяченко. - Контролери будь-якої служби - це звичайні робітники, у яких такі ж проблеми, як і у кожного з нас. Залиште емоції та агресію. Якщо є питання, дійте в межах Закону!

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]