Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У СМІЛІ ВІДБУЛИСЯ ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ "СПОРТИВНА РОДИНА"

28 вересня на базі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3 - колегіум» відбулось традиційне спортивне свято «Спортивна родина» серед сімей, які виховують дітей з особливими потребами. У заході взяли участь 14 сімейних команд у складі: мама, тато та дитина.

Це свято вже сьомий рік проводить в м. Смілі Черкаський центр «Інваспорт» спільно з соціальними службами міста і району та управлінням освіти молоді та спорту.

На святі зібралися всі разом, щоб отримати заряд бадьорості, блиснути ерудицією, позмагатися у силі, спритності, довести всім, що для їх дітей немає обмежених можливостей. Такі змагання проводяться не тільки з метою залучення дітей до спорту, а також пропаганди сімейних цінностей, бо за щоденними клопотами родинам не так вже і часто випадає нагода разом провести час,  позмагатися і відчути себе єдиною командою.

Змагання проходили у позитивному настрої зі спортивним азартом, родини показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, волю до перемоги і характер.

Головний суддя змагань – Дем’яненко Ніна Трохимівна. В складі суддівської колегії видатні спортсмени-паралімпійці – Заслужений майстер спорту України Дріга Олександр та Майстер спорту України міжнародного класу Стельмах Андрій.

За підсумками змагань переможцем стала сім’я Панасенків, друге місце виборола родина Горяїнових, а на третьому – сім’я Строцьких.

Але попри офіційні результати – переможцями виявилися усі учасники – сімейні команди були надзвичайно задоволені шансом випробувати себе на спортивній арені, можливістю поспілкуватися й загалом активно та змістовно провести час у сімейному колі.

Після змагань відбулася церемонія нагородження. Родини-переможці отримали цінні призи та грамоти. Також всі учасники змагань отримали подарунки від Черкаського відділення НОК України, директора кондитерської фабрики «Меркурій» Є.В.Тарана, обласного центру «Інваспорт». Смілянська міська рада ветеранів запросила всіх учасників свята на екскурсію в Черкаський зоопарк та Білозірську академію футболу для дітей та юнацтва.Спеціальний приз– експериментальний торт – від торгової марки «Медуниця» отримала сім’я Апанович.

Відділ молоді і спорту управління освіти, молоді та спорту

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]