Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі відкрили перше міні-футбольне поле зі штучним покриттям
Перше міні-футбольне поле зі штучним покриттям урочисто відкрили в Смілі під час міського спортивного свята "Спорт - здоров'я, спорт - це сила, що дають усім нам крила". Будівництво поля на подвір'ї загальноосвітньої школи №1 тривало майже два роки.

І ось нарешті школярі зіграли на ньому перший матч. 8 квітня на подвір’ї загальноосвітньої школи №1 людно.

Там зібралися кращі спортивні команди навчальних закладів міста та люди, які підтримують юних смілянських спортсменів.

Серед почесних гостей – народний депутат України Сергій Рудик.
Саме він «вибив» кошти на міні-футбольне поле. - 22 місяці довелося чекати учням школи №1, а також хлопцям із сусідніх шкіл і дворів, аби у місті з’явилося сучасне міні-футбольне поле зі штучним покриттям.

Початок будівництва таких полів стартував на 198 виборчому окрузі ще у 2017 році.
Кошти на це поле були виділені тоді ж. Відтоді відкрили два поля у Кам'янці, по одному у Балаклеї і Червоній Слободі.
А тут було як пороблено.

Я порахував, що особисто відвідав це поле з інспекцією вісім разів. Але, як кажуть, чим довше запрягають, тим краще їде, - зазначив нардеп. - Ми кілька років системно працювали над тим, аби у максимальній кількості навчальних закладів, дворів, вулиць Сміли було якомога більше спортивних майданчиків. На сьогодні за мого сприяння вже встановлено 35 дитячих та 17 спортивних майданчиків, цього року буде встановлено ще 10 спортивних і 3 дитячих. Такої їх кількості у місті не було навіть за часів СРСР. До 1 червня, я думаю, у нас з’явиться сучасний ролердром. Таке ж поле, як сьогодні, дасть Бог, відкриємо до Дня міста на території ліцею "Лідер". А до кінця року - волейбольно-баскетбольний майданчик на території стадіону "Юність" (у планах – поступово зробити повну реконструкцію стадіону).


Начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова вручає народному депутату подяку за особистий внесок у справу розвитку спорту у місті. Та доручає почесну місію нагородити переможців XXIV міських комплексних навчально-виховних заходах - команди навчальних закладів.

По завершенню урочистостей шкільні команди та гості переходять до нового футбольного майданчика, де проходить товариський матч між школярами.

Почесне право першими випробувати нове футбольне поле надають Сергію Рудику та секретареві міської ради Віктору Федоренку.

- Діти дуже чекали відкриття поля, адже футболістів у нашій школі багато. Ось і школярі, котрі сьогодні грають, є учасниками команд, які упродовж останніх п’яти років були призерами міських футбольних змагань. Багато дітей зі школи грають у різних футбольних клубах – і нашому місцевому «Явір», і навіть клубах з інших областей, займаються у спортивній школі. Крім того, у нас у школі є гурток по футболу, який веде вчитель фізкультури, - розповідає директор ЗОШ №1 Інна Гайдай.


Тож директор упевнена, що цей сезон для шкільних футболістів буде ще більш успішним, адже діти отримали можливість грати на справжньому полі і відчути задоволення від гри.

- Крок за кроком ми повертаємо колишню славу смілян як одних із найкращих спортсменів області. Днями смілянська футбольна команда переграла одну з найсильніших команд області – МФК «Дніпро». Тож я бажаю, щоб день відкриття футбольного поля був гарним стимулом для дітей у всіх видах спорту – футбол, баскетбол, волейбол, єдиноборства. Бажаю перемагати себе, супротивників і ворогів нашої держави, - побажав усім присутнім Сергій Рудик.




 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]