Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі волонтери стерилізують безпритульних чотирилапих

У Смілі неодноразово піднімалося питання щодо збільшення кількості безпритульних тварин. Місцеві зоозахисники докладали всіх зусиль для максимально гуманного вирішення цієї проблеми. І досягли певних успіхів: міська рада виділила кошти на першочергові потреби в ліквідації вище написаної проблеми. Роботу розпочали із укладення договору про співпрацю між управлінням ЖКГ міста, зоозахисною організацією (далі ЗО) «4 лапи» та ветеринарною клінікою «Світ тварин».

«На рахунку лікарні лежать кошти, отримані в результаті договору з комунальним закладом і ЗО «4 лапи». Нині ми працюємо за попереднім записом: оперуємо, чіпляємо бірку, реєструємо тварину у відповідному журналі і обов’язково звітуємо перед комунальним закладом. Щотижня ми оперуємо, приблизно, від семи до десяти тварин» – повідомляє для журналістів Сміла.ua директорка клініки Юлія Ковтун.

Нещодавно одна із зооволонтерок міста, член ЗО «4 лапи», Аліна Іващенко розмістила на своїй Фейсбук-сторінці допис, у якому звернулася до громадян Сміли: «Якщо ви підкормлюєте поблизу себе собак, вони йдуть до рук і не агресивні, гуляють, або вже перегуляли, телефонуйте нам, не соромтесь, у нас карантину не має, для чотирилапих в даний час теж скрутне становище, а розмноження зробить їх життя ще скрутнішим, та й наше також, тому що маємо на перетримці більше ніж 20 маленьких хвостиків, так, що поки на рахунку в клініці є кошти, ми простерилізуємо».

Крім того, згодом вона звернулася до містян з проханням допомогти в придбанні потрібних речей для більш успішного відлову чотирилапих, а також для купівлі протипаразитних препаратів та засобів.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]