Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілі встановлять габаритно-вагові комплекси для контролю за фурами?
Народний депутат України Сергій Рудик звернувся до Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана та Міністра фінансів Оксани Маркарової з проханням виділити 550 тис. грн на придбання та монтаж для Сміли двох комплексів габаритно-вагового контролю транспортних засобів.

 - Скільки не «вибивай» кошти на проведення ремонту доріг, однак доки ними їздитимуть перевантажені фури, це не дасть суттєвого ефекту. Ще у квітні минулого року, одразу після відновлення Олексія Цибка на посаді міського голови, я зустрічався з ним із приводу ситуації з міськими дорогами і запропонував алгоритм вирішення цієї проблеми. Аби унеможливити проїзд перевантажених фур містом, міська влада згідно зі своїми повноваженнями має право придбати та встановити габаритно-вагові комплекси на ключових пунктах в'їзду виїзду з міста. Також, що не менш важливо, потрібно було звернутися до поліції та "Укртрансбезпеки" для виділення додаткових штатних одиниць, уповноважених на здійснення вагового контролю. Відтоді минув уже майже рік, а в Смілі немає ні доріг, ні габаритно-вагових комплексів, - зазначив народний обранець.


Як розповів Сергій Рудик, він пропонував встановити три такі комплекси на основних в’їздах до міста, однак представники міської влади запевнили, що достатньо двох, які "перекриють" три напрямки. Один із комплексів планують встановити на перехресті вулиць Громова та Героїв Холодноярців, інший - у районі контрольно-пропускного пункту Нацполіції при в'їзді в Смілу з боку с. Костянтинівка.

- Сподіваюся, що представники міської влади поставляться до своїх обов’язків більш відповідально, ніж це було раніше, і комплекси таки з’являться у Смілі, - зауважив Сергій Рудик.


 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]