Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілянській місцевій прокуратурі проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів
8 серпня 2018 року відбулася координаційна нарада під головуванням керівника Смілянської місцевої прокуратури Володимира Яценка за участю заступника прокурора Черкаської області Юрія Ковтуна, представників Національної поліції в області, СБУ, органів державної влади та місцевого самоврядування щодо стану законності та протидії злочинності в Смілянському, Городищенському, Кам’янському, Чигиринському та Шполянському районах, у тому числі її організованим проявам і корупції.

 Відкриваючи нараду, очільник Смілянської місцевої прокуратури Володимир Яценко прокоментував результати роботи прокуратури упродовж І півріччя 2018 року, акцентуючи увагу присутніх на пріоритетних завданнях, визначених на сьогодні для правоохоронних органів.

Проблемні питання у боротьбі зі злочинністю та корупцією підкреслив заступник прокурора області Юрій Ковтун, який наголосив на необхідності вжиття ефективних та дієвих заходів, спрямованих на підвищення ефективності реалізації прокурорських повноважень.

Координаційна нарада відмітила зменшення рівня злочинності на території юрисдикції Смілянської місцевої прокуратури, поліпшення стану боротьби з корупційними злочинами, злочинами у бюджетній сфері та у сфері земельних відносин.

Також наголошено, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян у поточному році.

За підсумками наради визначено першочергові орієнтири спільних скоординованих дій правоохоронців, спрямованих на утвердження законності, посилення захисту прав громадян і протидії злочинності на території юрисдикції Смілянської місцевої прокуратури.
 



 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]