Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У Смілянській міській поліклініці запрацював новий, сучасний флюорограф
У Смілянській міській поліклініці запрацював новий, сучасний флюорограф. Завідувач поліклінікою Валентина Покотиленко подякувала міській владі, депутатському корпусу за те, що допомогли придбати саме такий флюорограф, адже він значно поліпшить якість надання медичної допомоги.

 Для нового апарата необхідно було обладнати належним чином приміщення. Сьогодні вже до послуг смілян флюорограф встановлено у сучасному кабінеті. Подивитися і оцінити, як все працює приїздив до міської поліклініки секретар міської ради Віктор Федоренко. Віктор Антонович підкреслив, що сміляни повинні отримувати найкращі послуги і бути здоровими.



Завідувач поліклінікою розповіла про численні новації щодо оновлення обладнання, матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, які вдалося здійснити цього року. З радістю поділилася новиною про те, що міська влада виділила кошти і на закупівлю сучасного гематологічного аналізатора. Прилад призначений для проведення кількісних досліджень клітин крові в клініко-діагностичних лабораторіях. За допомогою аналізатора можна робити швидкі та точні аналізи крові.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]