Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У СМІЛУ ПРИБУЛО ДОРОГОВАРТІСНЕ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ З ЯПОНІЇ НА 7 МЛН ГРН

«Сьогодні дуже радісний та важливий день для міської лікарні і громади міста Сміла. Ми отримали з Японії першу партію найсучаснішого медичного обладнання, орієнтовна вартість якого складає 6-7 мільйонів гривень», - повідомляє начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко.

 

2019 10 31 grant1


Микола Стуженко інформує, що він разом із колишнім головним лікарем Ігорем Іщенком та керівником одного з відділу МОЗ України Іриною Литовченко у 2018 році взяли участь у грантовій програмі, запропонованій Урядом Японії, на суму до 13 мільйонів гривень. Мета програми – отримання найсучаснішого медичного обладнання, а саме два УЗД- апарати (один професійний, інший портативний), гастроскоп зі стійкою, бронхоскоп також зі стійкою, монітори пацієнтів та хірургічний рентген С-дуга.

 

2019 10 31 grant2


Після довгих нелегких зусиль смілянам пощастило – вони отримали грант. І вчора у Смілу надійшла перша партія дорогвартісного обладнання.
Начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко підкреслив, що це діагностичне обладнання буде безкоштовним та доступним для смілян. Так само як і апаратура у Центрі здоров’я жінки, яку минулого року отримало наше місто за пілотним проектом. 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]