Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У СМІЛУ ПРИЇЖДЖАВ НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ, ЯКИЙ ОПІКУВАТИМЕТЬСЯ НАШИМ ОКРУГОМ (ВІДЕО)
24 жовтня у малому залі засідань Смілянської райдержадміністрації відбулася зустріч з народним депутатом України ІХ скликання від партії «Слуга народу» Олександром Завітневичем. Він пройшов у Верховну Раду за партійним списком. 
У нараді за участю народного депутата взяли участь керівництво району та міста, сільські голови, начальники установ та організацій.
Депутата цікавили питання початку опалювального сезону у Смілі, призов смілян на строкову військову службу та службу за контрактом, робота комунального підприємства «ВодГео» та багато інших. Олександр Завітневич обіцяв допомагати у вирішенні цих питань.
Також Олександр Завітневич нагадав, що зараз починають формувати бюджет на 2020 рік. Тому місто і район повинні подати свої потреби, можуть написати свої проекти. Нині саме час відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, тому можна подавати ті проекти, які є реальними і необхідними для громади.
Народний депутат повідомив, що при потребі можна звернутись до його помічника - Людмили Бандурко.
Поки не буде прийнятне рішення по 198 виборчому округу з виборами депутата-мажоритарника, Олександр Завітневич буде опікуватись округом і планує приїздити раз на місяць. Незабаром відкриють громадську приймальню народного депутата.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]