Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В ОДА ЗАПРОПОНУВАЛИ СМІЛЯНСЬКИМ ПІДПРИЄМСТВАМ ЖКГ "ОЗДОРОВЧІ" ДОРОЖНІ КАРТИ

Сміла візьметься виконувати положення дорожніх карт виводу з кризи двох своїх основних підприємств житлово-комунального господарства. Її запропонували в облдержадміністрації. Тут обговорили та погодили положення цих документів та чіткі терміни виконання.

Дорожні карти оздоровлення діяльності запропонували КП «Смілатеплокомуненерго» та КП «ВодГео». Для першого дорожня карта передбачає врегулювання боргових зобов’язань, переведених з ТОВ «Сміла Енергоінвест» у сумі 85,5 млн грн. Щодо «ВодГео», то для нього розробили покрокові дії з фінансового оздоровлення та поліпшення матеріально-технічної бази.

– Дороржня карта – це конкретні завдання та конкретні виконавці з граничними дедлайнами, – наголосив перший заступник голови ОДА Дмитро Ляшов. – Спільно з керівництвом підприємств та профільного управління Смілянської міськради ми погодили основні положення дорожніх карт, надали консультації. Зараз маємо підтримку від місцевого самоврядування. Тож вже до середини травня очікую побачити результати нашої спільної роботи.

Підписалися під зобов’язаннями, окрім першого заступника очільника області, міський голова Сміли Олексій Цибко, його заступник Павло Іщенко, секретар міської ради Віктор Федоренко, в.о начальника управління ЖКГ міської ради Олександр Гергель, а також керівники КП «Смілатеплокомуненерго» Ігор Работенко та КП «ВодГео» Леонід Грищенко.


Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]