Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В УКРАЇНІ СТВОРЯТЬ САЙТ ЗІ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

В Україні буде створений інформаційний портал, який міститиме ключову інформацію про реформування системи шкільного харчування. Платформу розроблять у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської з осучаснення системи шкільного харчування.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Офісу Президента, передає osvita.ua.

За словами першої леді, основне завдання платформи полягатиме в інформуванні управлінців, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у закладах освіти.

«Спілкуючись із працівниками освіти та отримуючи зворотний зв’язок від батьків, ми побачили необхідність у створенні єдиної платформи, яка міститиме всю ключову інформацію про реформу та буде корисною і для освітян, і для батьків. Плануємо запустити базову версію порталу вже цього літа», – зазначила Олена Зеленська.

Також дружина Президента розповіла, що на порталі передбачені розділи з рекомендованим меню для шкіл і технологічними картками приготування страв, окремий розділ про харчування для дітей з особливими дієтичними потребами та відеоінструкції на різноманітні теми, зокрема «Сучасні форми організації шкільного харчування», «Впровадження системи HACCP», «Про закупівлі».

Окрім того, планується, що онлайн-платформа допоможе зібрати корисну інформацію щодо здорового харчування, ролі різноманітного раціону й ризиків, спричинених нездоровим харчуванням та ожирінням.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]