Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
“Велике будівництво” на Черкащині: завершили ремонт на двох ділянках доріг державного значення (фото)

У межах проекту “Велике будівництво” на Черкащині регіональна Служба автомобільних доріг завершила вже дві ділянки: поточний середній ремонт автодороги державного значення М-05 Київ – Одеса у Жашківському районі та 7 км на ділянці Р-10   /Р-09/ – Черкаси — Чигирин — Кременчук у селі Мошни Черкаського району.

Про це інформує голова Черкаської ОДА Роман Боднар. 

На завершальній стадії поточний середній ремонт 35,8 км на 3 ділянках автодороги Н-01 Київ – Знам’янка у Городищенському та Смілянському районах.

Так само дорожники завершують поточний середній ремонт 6 км на автодорозі Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань у селі Гусакове Звенигородського району.

Де роботи тривають: 

– Проводиться реконструкція 11,6 км обходу міста Золотоноша на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь.

– Розпочалася реконструкція шляхопроводу через залізничну колію та підходів до нього на ділянці км 117+180 у Золотоніському районі на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь.

– Проводиться капітальний ремонт 10,7 км на автодорозі державного значення Н-08 Бориспіль — Дніпро — Запоріжжя (через м. Кременчук) — Маріуполь у Золотоніському районі від села Софіївка до села Піщане.

– Проводяться підготовчі роботи до початку реконструкції шляхопроводу через залізницю та підходів до нього у місті Городище на автодорозі державного значення Н-01 Київ — Знам’янка.

– Проводиться поточний середній ремонт 7,4 км обходу міста Умань на автодорозі державного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка (через м. Вінницю).

– Проводиться поточний середній ремонт 6 км на ділянці на автодорозі державного значення Р-10 /Р-09/ – Черкаси — Чигирин — Кременчук в Черкаському районі у селі Софіївка.

– Щоразу, коли їду в райони, отримую десятки питань про ремонт тієї чи іншої дороги. В основному питання стосуються доріг категорії “Т” – територіальні автошляхи, які сполучають райони. Керівництво країни відреагувало на це проблемне питання і вже працює над погодженням механізму передачі доріг на баланс ОДА та залученням кредитних коштів під державні гарантії. Ми розуміємо, що дороги – це і туристичний потенціал, це й інвестиційна привабливість. Не раз говорив, що обіцянок відремонтувати всі дороги за один рік ніхто не дає. Але ми невпинно рухаємося в цьому напрямку. Результат вже помітний, – зауважив Роман Боднар. 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]