Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«Великодній подарунок для захисників України»
Наближається світле свято Христового Воскресіння, кожна сім’я починає зарані готуватись до його відзначення в родинному колі. У ці дні варто потурбуватись і про військових, які стоять на сторожі нашого спокою та миру на передовій.

 У рамках благодійної акції «Великодній кошик для солдата» працівники дитячої книгозбірні організували для учнів 4-А класу НВК «Лідер» (класний керівник Ольга Литвин) цікавий майстер-клас із виготовлення Великоднього зайчика.

Творче заняття для школярів провела майстриня народної творчості, Світлана Клименко, роботи, якої неодноразово вражали глядачів своєї красою та різноманітністю на місцевих, районних та обласних виставках.

Перед початком творчої роботи учні прослухали розповідь бібліотекаря про історію витинанки, різноманітні її види. Під керівництвом пані Світлани, діти охоче фантазували та старанно оформляли свою роботу, у яку вклали свій талант, фантазію та душу. Великодній подарунок у кожного з них вийшов незвичайним, цікавим та креативним, за що школярі щиро подякували майстрині.

Усі виготовлені поробки, а також листи, малюнки та зібрані продукти найближчим часом будуть передані волонтерам для доставки українським воїнам у зоні ООС.

 Центральна бібліотека для дітей м.Сміла

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]