Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛАСЯ ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ "ГЕРОЇ СПОРТИВНОГО РОКУ - 2018"
28 травня у міському будинку культури відбулася урочиста церемонія нагородження "Герої спортивного року - 2018".

  З вітальним словом до присутніх звернулися секретар міської ради Віктор Федоренко, заступники міського голови Олексій Гончаренко та Павло Кондратенко, в.о керуючого справами Людмила Осейко.

 На початку свята ведучі повідомили про приємну для смілян звістку: смілянин Владислав Єпіфанов, який зараз навчається у Дніпропетровському спортивному коледжі, на днях став чемпіоном Європи та переможцем Кубку світу з параканое.

На святі підвели підсумки «Герої спортивного року - 2018".

Переможцями визнано:

БЛОК НЕОЛІМПІЙСЬКІ ВИДИ СПОРТУ

І місце ПИСЬМЕННИЙ ВАДИМ, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Прайд» за І та ІІ місця у Чемпіонаті Світу, І та ІІІ місця у чемпіонаті Європи з хортингу. У 2018 році отримав звання «Кандидат в майстри спорту України» (тренер Анатолій Левченко).

ІІ місце ПАНАСЕНКО КОСТЯНТИН, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Монарх» за три І, ІІ та ІІІ місця у Чемпіонаті Світу з годзю-рю карате (тренер Пітенко Сергій).

ЯЦИНА ОЛЕГ, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Прайд», який посів два І місця у Чемпіонаті Світу, ІІІ місце у чемпіонаті Європи з хортингу (тренер Левченко).

ІІІ місце ХІМІЧ АРТЕМ, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Прайд» за два І місця у чемпіонаті Світу та два І місця у чемпіонаті Європи з хортингу (тренер ЛевченкоАнатолій).

«Краща спортсменка року (з неолімпійських видів спорту)».

І місце здобула БЕЗСОННА ПОЛІНА, вихованка гуртка «Вертикаль» Будинку дитячої та юнацької творчості, п’ятикратна Чемпіонка Черкаської області у змаганнях з шахів серед хлопців та дівчат, чемпіонка Всеукраїнського Меморіалу Болеславського І.Є. з класичних шахів (тренер Карчевський Анатолій).

ІІ місце ЛЯДОВА ДІАНА, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Спарта» за чотири І місця у чемпіонаті України з традиційного карате(тренер Ковбаса Станіслав).

ПОЖАР КАТЕРИНА, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Прайд», яка посіла І та ІІ місця у чемпіонаті Європи з хортингу(тренер Левченко Анатолій).

ІІІ місце БАКАЙ ЄЛИЗАВЕТА, вихованка дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Монарх» за два І та три ІІ місця у чемпіонаті України з годзю-рю карате(тренер Пітенко Сергій).

«Кращий тренер року (неолімпійські види спорту»)

І місце ПРУДНІКОВ ВІТАЛІЙ, тренер-викладач з футзалу дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», який підготував чемпіонів України з футзалу.

ІІ місце ПІТЕНКО СЕРГІЙ, тренер-викладач з годзю-рю карате дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», президент спортклубу «Монарх», який підготував багаторазового чемпіона Світу з годзю-рю карате.

КОВБАСА СТАНІСЛАВ, тренер-викладач з традиційного карате дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», голова спортклубу «Спарта», який підготував чемпіона Світу з традиційного карате.

ІІІ місце КАРЧЕВСЬКИЙ АНАТОЛІЙ, керівник шахового клубу «Вертикаль» Будинку дитячої та юнацької творчості, який підготував п’ятикратну Чемпіонку Черкаської області у змаганнях з шахів серед хлопців та дівчат, чемпіонку Всеукраїнського Меморіалу Болеславського І.Є. з класичних шахів.

БЛОК ОЛІМПІЙСЬКІ ВИДИ СПОРТУ

«Кращий спортсмен року» (з олімпійських видів спорту).

І місце ГУБАНОВ ДМИТРО, вихованець спортивного клубу «Вольнік» Будинку дитячої та юнацької творчості, який став чемпіоном ІV Міжнародного чемпіонату з вільної боротьби (Польща), чемпіоном Міжнародного чемпіонату Кубок Прибалтики з вільної боротьби серед дітей та молоді (тренер Пономаренко В'ячеслав).

ІІ місце ВАСИЛЕНКО РОМАН, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», який здобув ІІ місце у чемпіонаті України з легкої атлетики (тренер Чернявська Катерина)

ІІІ місце ГРЯЗНОВ БОГДАН вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» за три ІІІ місця у чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное (тренер-викладач Тетяна Пристайлова).

Номінація – «Краща спортсменка року (з олімпійських видів спорту)». Переможцем у цій номінації стала вихованка дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп»ГНОЄВА ОЛЬГА, яка посіла ІІІ місце у чемпіонаті України з легкої атлетики(тренер Чернявська Катерина).

ІІ місце НАГОЛОВСЬКА АМАЛІЯ, вихованка спортивного клубу «Вольнік» Будинку дитячої та юнацької творчості, бронзова призерка Міжнародного чемпіонату з вільної боротьби (Польща)(тренер Пономаренко В'ячеслав). ІІІ місце ЖАРКОВА КАРІНА, вихованка клубу з настільного тенісу «Енергія» Будинку дитячої та юнацької творчостіза ІІ місце у відкритому рейтинговому турнірі з настільного тенісу(тренер Цьома Світлана).

«Кращий тренер року» (олімпійські види спорту)

І місце ЧЕРНЯВСЬКА КАТЕРИНА, тренер-викладач з легкої атлетики дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», яка підготувала срібного призера чемпіонату України та чемпіонів області з легкої атлетики.

ІІ місце ПОНОМАРЕНКО В’ЯЧЕСЛАВ, керівник гуртка з вільної боротьби спортивного клубу «Вольнік» Будинку дитячої та юнацької творчості, який підготував чемпіона Міжнародного чемпіонату з вільної боротьби, бронзового призера турніру з вільної боротьби в Європі.

ПРИСТАЙЛОВА ТЕТЯНА, тренеру-викладач з веслування на байдарках і каное дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», яка підготувала бронзового призера чемпіонату України з веслування на байдарках і каное.

ІІІ місце ПЕТРЕНКО ІВАН, керівник гуртка з баскетболу БДЮТ, який підготував команду срібних призерів області з баскетболу.

На церемонії нагородження також відзначити та подякували смілянам, які у 2018 році надавали посильну благодійну та інформаційну підтримку спортсменам - переможців номінації «Меценат року»: Діденко Ігор Володимирович, Карпань Оксана Іллівна, Кредзинський Юрій Якович, Лисенко Віталій Феліксович, Лихолай Віктор Олексійович, Маркарян Едуард Мелікович, Прудивус Олег Сергійович, Сегеда Юрій Юрійович, Сіохін Андрій, Сініцина Олена Миколаївна, Скороход Людмила Іванівна, Соляр Сергій Олексійович, Стороженко Василь Олександрович, Супрун Володимир Іванович, Таран Євгеній Володимирович, Таран Сергій Миколайович, Ткаченко Ігор Миколайович, Яненко Дмитро Анатолійович.

«Сильні духом» (параолімпійські види спорту).

І місце МАТЮХА ОЛЕГ, який виборов ІІ місце в естафеті 4 х 500 м та ІІІ місце на дистанції 3 км у Європейських лижних перегонах.

ІІ місце СИНЬОГУБ НАЗАР, за ІІ місце в естафеті 4 х 500 м та ІІІ місце на дистанції 100 м у Європейських лижних перегонах.

ІІІ місце ПОДГОРСЬКИЙ ДМИТРО, за ІІ місце в естафеті 4 х 500 м у Європейських лижних перегонах.

ФЕДОРЕНКО РОСТИСЛАВ, за ІІ місце в естафеті 4 х 500 м у Європейських лижних перегонах.

«Краща команда року»

І місце КОМАНДА З ФУТЗАЛУ «ЯВІР - ОЛІМП», вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп», які стали чемпіонами України з футзалу(тренер Прудніков Віталій).

ІІ місце КОМАНДА ЮНАКІВ З БАСКЕТБОЛУ, вихованці гуртка з баскетболу Будинку дитячої та юнацької творчості, які стали срібними призерами 24 Спартакіади області серед школярів(тренер Петренко І.В.)

ІІІ місце КОМАНДІ З ШАХІВ, вихованці шахового клубу «Вертикаль) Будинку дитячої та юнацької творчості – срібні призери 24 Спартакіади області серед школярів (тренер Карчевський Анатолій).

КОМАНДА З ФУТБОЛУ учні НВК «Загальноосвітня школа І ст. – гімназія ім. В.Т. Сенатора», які стали срібними призерами обласних фінальних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч»(керівник Коливай О.О.)

Номінація – «Сенсація року»

І місце МАКСИМЕНКО БОГДАН, вихованець дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп» та спортивного клубу «Прайд», за І і ІІІ місця у чемпіонаті Європи, ІІІ місце у чемпіонаті України, І місце у кубку України з хортингу(тренер Анатолій Левченко).

ІІ місце посіли вихованці дитячо-юнацького спортивного клубу «Локомотив», чемпіони Європи з драгонботу(тренер Кириленко Юрій).

ІІІ місце КУТОВИЙ ЄГОР, вихованець регіонального центру «Інваспорт» за І місце з футболу у Всеукраїнській Спартакіаді «Повір у себе», визнаний кращим гравцем Спартакіади (тренер Дем’яненко Н.Т.).

Номінація– «Кращий спортивний клуб»

І місце СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ПРАЙД»

ІІ місце посів міський СПОРТИВНИЙ КЛУБ «МОНАРХ»

СПОРТИВНИЙ КЛУБ «СПАРТА»

ІІІ місце посідає ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКИЙ СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ЛОКОМОТИВ»

«Кращий спортивний організатор року»

І місце В’ЯЧЕСЛАВ ПОНОМАРЕНКО, тренера спортивного клубу «Вольнік» Будинку дитячої та юнацькоїтворчості, який у 2018 році організував відкриті обласні змагання, відкриті міські змагання з вільної боротьби та міські змагання з пляжної вільної боротьби.

ІІ місце ЦЬОМА СВІТЛАНА, тренер-викладач клубу з настільного тенісу «Енергія» Будинку дитячої та юнацької творчості, яка у 2018 році неодноразово організовувала та проводила відкриті міські змагання з настільного тенісу серед школярів та відкриті міські змагання з настільного тенісу ветеранів.

ІІІ місце ОЛЕКСАНДР МОТУЗЕНКО, срібний призер олімпійських ігор у Сеулі, який у 2018 році організував ювілейні відкриті міські змагання з веслування на байдарках і каное серед ветеранів «Тясминська регата».

«Краща спортивна організація»

І місце СМІЛЯНСЬКА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКУ СПОРТИВНА ШКОЛУ «ОЛІМП», яка у 2018 посіла І місце за підсумками обласного річного конкурсу зі спортивної майстерності серед спортивних шкіл Черкаської області за розвиток неолімпійських видів спорту.

ІІ місце ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ СПОРТИВНИЙ КЛУБ «ВОЛЬНІК» – організатори відкритих змагань з пляжної боротьби, відкритого чемпіонату м. Сміла з вільної боротьби

ІІІ місце МІСЬКА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ – призери обласної спартакіади працівників закладів освіти області.

«Кращий учитель фізичної культури

І місце переможця присуджено учителю фізичної культури загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 11 ЗАЙЦЕВУ Юрію Миколайовичута учителю фізичної культури Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ст. - гімназія ім. В.Т. Сенатора» КОЛИВАЙ ОлександруОлеговичу.

ІІ місце ХОМЕНЧУК Андрій Володимирович,учитель фізичної культури Навчально-виховного комплексу «Ліцей - загальноосвітня школа І-ІІІ ст. «Лідер» та учитель фізичної культури загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 11

ІІІ місце МОЦАР Руслан В., учитель фізичної культури загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 6.

«Кращий спортсмен - ветеран»

І місце ЛАГУНОВ МИХАЙЛО ГЕОРГІЙОВИЧ, багаторазовому призеру чемпіонату України з легкої атлетики

ІІ місце ЦЬОМА СВІТЛАНА ГЕОРГІЇВНА, тренер-викладач клубу з настільного тенісу «Енергія» Будинку дитячої та юнацької творчості,кандидат у майстри спорту з настільного тенісу, яка у 2018 році посіла I місце в XXV обласній федерації профспілок Черкаської області серед галузевих профспілкових об’єднань, II місце у відкритому турнірі м. Умані на Кубок Героя Радянського Союзу Ю.Глібка, I місце у спартакіаді працівників закладів освіти області.

ІІІ місце ПАША ОЛЕКСІЙ ПЕТРОВИЧ, член міського шахового клубу «Маяк»,призер міських та відкритих міських змагань з шахів

За інформацією виуонавчого комітету Смілянської міської ради
 


 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]