Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ВІДБУЛАСЯ ПЕРША СЕСІЯ НОВООБРАНОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні у сесійній залі Будинку рад відбулася важлива подія для жителів нашого міста.

Голова територіально виборчої комісії Юрій Караваєв відкрив першу сесію новообраної міської ради та оголосив офіційні результати місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Кандидатуру Сергія Ананка на посаду міського голови підтримали 7249 (52.71% )виборців міста, які взяли участь у голосуванні.

Сергій Васильович працював довгий час директором Смілянського комунального підприємства "Комунальник», зарекомендував себе як чудовий господарник та уважний керівник. СКП «Комунальник» стало прибутковим підприємством, яке нині поповнилося новою та сучасною технікою. Жителі міста неодноразово позитивно оцінювали роботу Сергія Васильовича та усіх працівників.

Після вручення посвідчення новообраний міський голова подякував смілянам та своїй команді за підтримку, закликав депутатів до плідної співпраці на користь громади.

З вітальним словом виступив колишній міський голова Олексій Цибко, який передав міському голові Сергію Ананку печатку Смілянської міської ради.

Юрій Караваєв зачитав постанову ТВК про реєстрацію обраних депутатів до Смілянської міської ради, що нині складається з 34-х депутатів і в якій представлено 8 політичних партій.

Продовжив ведення сесії міський голова Сергій Ананко. Депутати міської ради VIII скликання підтримали проекти рішень про встановлення міському голові 7 рангу служби в органах місцевого самоврядування та про утворення робочої групи з підготовки до другої сесії міської ради.

У склад робочої групи увійшли по одному представнику від кожної політичної сили, представленої у раді.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]