Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Вивільнюваним працівникам Смілянської РДА розказали про послуги центру зайнятості

Фахівці центру зайнятості допомагають адаптуватися вивільнюваним працівникам РДА під нові вимоги ринку праці. Так, нещодавно пройшов семінар для вивільнюваних працівників.

Ольга Дар’єва – начальниця відділу взаємодії з роботодавцями. Вона підготувала інформацію про актуальні вакансії в регіоні: «Я це зробила для того, щоб працівники ще до звільнення могли знайти собі роботу. Ви можете відвідати семінари із техніки пошуку роботи на навчитися писати резюме, яке цікаве сучасному роботодавцю, вигідно презентувати себе під час співбесіди, відрізняти достовірні джерела інформації про вакансії та обирати перевірених роботодавців. Більшість професій, які зараз затребувані на ринку праці – робітничі. Отримати таку спеціальність можна безкоштовно за сприяння центру зайнятості».

Любов Пастушенко – начальниця відділу організації працевлаштування населення: «Ми сприяємо відкриттю власної справи. Проводимо семінари та тренінги, на яких навчаємо фінансовій грамотності, обізнаності у законодавчій сфері, про співпрацю із фіскальною службою. Кращі бізнес-проекти отримують фінансування.»

У Смілянському міськрайонному центрі зайнятості вивільнювані працівники отримують такі послуги:

  • співпраця із особистим кар’єрним радником. Цей фахівець допомагатиме у визначенні і супроводжуватиме кожен крок до працевлаштування.  Після виходу на роботу, допоможе адаптуватися до нових умов. Згідно профілювання, спільно з клієнтом розробляється індивідуальний план працевлаштування для швидшого виходу на нову роботу;
  • профорієнтаційна діагностика -  це тестування психологічних якостей. Так визначається професія, яка найбільше підходить людині;
  • семінари та тренінги, які мотивуватимуть до діяльності, допоможуть вигідно використовувати особисті переваги на ринку праці та мастріди для саморозвитку.

Під час семінару фахівці обговорили спільний план заходів організації роботи державної служби зайнятості щодо надання послуг працівникам РДА, які підлягають вивільненню.

Інформація Смілянського міськрайонного центру зайнятості

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]