Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
З початку року в області склали 130 протоколів на бракон’єрів

Працівники державної лісової охорони та єгерської служби лісгоспів Черкащини протягом цього року склали 130 протоколів на браконьєрів та порушників правил полювання, з них 94 протоколи – з початку сезону полювання. Загалом минулими вихідними понад 300 мисливців перевірила єгерська служба держлісгоспів у ході рейдів. Про це інформують в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами Володимира Рибалки, завідувача сектору мисливського господарства обласного управління, це є результатом ефективного проведення численних рейдів з охорони державного мисливського фонду. Так, з початку 2019 року по області працівниками лісогосподарських підприємств, з метою виявлення порушників правил полювання, було проведено 1027 рейдів. Приміром, тільки протягом минулих вихідних мисливствознавцями та єгерською службою держлісгоспів у ході рейдів було перевірено  понад 300 мисливців.

Серед виявлених найбільш поширених порушень – відсутність у мисливців документів, передбачених ст. 14 Закону України  «Про мисливське господарство та полювання», полювання в заборонених місцях та в недозволений час.

До слова, автомобілі держлісгоспів, задіяні у рейдових патрулюваннях, обладнані GPS-трекерами, а рейдові групи забезпечені засобами фото та відеофіксації.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]