Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ЗАВДЯКИ СПІВПРАЦІ ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ І ПІДПРИЄМЦЯ СМІЛЯНСЬКІ СІМ’Ї ОТРИМАЮТЬ СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ
Смілянський міський центр соціальних служб отримав звернення від місцевого виробника панельних інфрачервоних обігрівачів щодо забезпечення сімей системами опалення. Підприєцець погодився за власні кошти забезпечити системою опалення кілька смілянських сімей, які найбільше цього потребують. Про це повідомили у Смілянському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 «Центр є активним учасником місцевого соціального руху та сприяє залученню громадських та інших організацій різних форм власності до діяльності з питань соціального захисту, соціальної підтримки та надання соціальних послуг дітям, зокрема, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, сім’ям які перебувають у складних життєвих обставинах, поліпшення становища багатодітних та молодих сімей. На разі центр отримав звернення від Смілянського виробника панельних інфрачервоних обігрівачів Unsell Technology ТОВ «Ансел Технолоджи», який зголосився забезпечити за власний кошт системою опалення декілька смілянських сімей, які найбільше цього потребують. На даний час налагоджено співпрацю та триває процес розроблення стратегії з підприємством для забезпечення енергоефективними системами опалення сімей, які цього потребують і в подальшому залучати підприємців та інших зацікавлених осіб, щоб охопити більшу кількість сімей.
Соціально відповідальний бізнес завжди вартий високої поваги, ми точно знаємо, що в Смілі багато таких підприємців і це дуже добре, коли старт підприємства розпочинається з соціальних заходів. Дякуємо директору підприємства направлення якого розробка та виробництво енергоефективних побутових обігрівачів».

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
24.04.2024, 14:56
За апеляцією прокурора грабіжника, який напав на літнього чоловіка, засуджено до реальної міри покарання
24.04.2024, 14:54
Розмитнення авто в Дії: Парламент проголосував за законопроект у першому читанні
24.04.2024, 14:43
Українців закликали до заощадження електроенергії

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]