Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
БУДЬ-ЯКЕ М’ЯСО ГОТУЮ ЛИШЕ ЗА ЦUМ РEЦЕПТОМ. ВОНО ТAКЕ СМАЧНЕ, М’ЯКЕ ТА СОКОВИТЕ! ХОЧ ВАРИ, ХОЧ СМАЖ, А ХОЧ ЗАПІКАЙ!
  • Категория:
  • Рейтинг:
    0.0/0

Будь-яке м’ясо готую лише за цuм рeцептом. Воно тaке смачне, м’яке та соковите! Хоч вари, хоч смаж, а хоч запікай!

Експрес-м’ясо! Воно буде смачним, соковитим! 

М’ясо – 500 г

Яйце куряче – 2 шт

Гірчиця – 1 ст.л.

Крохмаль картопляний – 0.5 ст.л.

Рослинна олія – 1 ст.л.

Сіль 1 ч.л

Суміш перців – 0.5 ч.л

Кунжут – 2 ч.л

Приготування

1. Готуємо заливку. Змішуємо яйця, крохмаль, гірчицю, сіль, перець.

2. Додайте свої улюблені спеції.

3. Гірчицю можна брати абсолютно будь-яку.

4. І смак буде трохи варіюватися. Заливка готова.

5. Нарізаємо м’ясо зручними Вам шматочками і перемішуємо з заливкою.

6. Відправляємо ємність в холодильник. Бажано, на ніч.

7. Але весь секрет у тому, що м’ясо може так зберігатися навіть кілька днів!

8. Все готово, залишиться лише підсмажити м’ясо, коли це вам потрібно.

9. На розпеченій сковороді з олією обсмажити шматочки м’яса з двох сторін, посипаючи кунжутом.

10. Смажиться м’ясо дуже швидко.

11. Як тільки м’ясо зарум’янилося, страва готова!

Смачного!

Читайте також

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС

Популярні теми

08.08.2019, 09:09
За фактами розтрати бюджетних коштів Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво
09.08.2019, 13:16
«СМІЛАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ПЕРЕВІРЯТЬ ЧЕРЕЗ ВИСОКІ ТАРИФИ
09.08.2019, 13:17
На Черкащині затримали російського диверсанта (ФОТО)
09.08.2019, 13:22
Примусове лікування чи катування: фахівці дискутують щодо закону про кастрацію педофілів (ВІДЕО)
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регистрация | Вход ]