Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Особливі кабачки по-корейські на зиму. Проста і неймовірно смачна закуска.
  • Категория:
  • Рейтинг:
    0.0/0

Закуска з кабачків по-корейські на зиму подобається всім без винятку, тому від усієї душі рекомендуємо вам цей простий рецепт кабачків по-корейські. Приготування кабачків по-корейські включає такий важливий етап, як стерилізація, без неї, на жаль, ніяк. Тому наберіться терпіння, щоб приготувати цей салат з кабачків по-корейські на зиму, інформує Ukr.Media.

У цьому рецепті кабачків по-корейські на зиму використовуємо всі «корейські» спеції, крім гострого перцю. Також ви можете скористатися готовою приправою для корейської моркви, тільки враховуйте, що вона вже містить сіль і цукор.

Інгредієнти:

  • 2 кг кабачків,
  • 1 кг моркви,
  • ½ кг цибулі,
  • 1 склянка цукру,
  • 1 стакан рослинної олії,
  • 1 склянку 9% оцту,
  • 2 ст. л. солі,
  • 1 ст. л. меленого коріандру,
  • 1 ч. л. чорного перцю,
  • 1 ч. л. гвоздики,
  • 1 ч. л. кардамону.

Як приготувати кабачки по-корейські на зиму:

Моркву чистимо і натираємо на тертці для корейської моркви.

З кабачками чинимо точно також, тільки у молодих кабачків потрібно видалити м’яку частину з насінням: вона погано натирається, і виходить щось на зразок каші.

Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

У великій мисці змішуємо кабачки, моркву і ріпчасту цибулю.

Готуємо всі інгредієнти для маринаду: сіль, цукор, спеції, оцет.

Потім з’єднуємо всі інгредієнти для маринаду в окремій мисці, добре розмішуємо.
 

У підготовлені овочі виливаємо всю рослинну олію і наш маринад, і ретельно перемішуємо.

Накриваємо миску з кабачками по-корейські на зиму кришкою, або затягуємо плівкою і відправляємо в холодильник мінімум на 2 години.

Тим часом стерилізуємо банки з кришками будь-яким зручним способом. Коли наші кабачки по-корейські настояться, аромат буде чути на весь дім! Розкладаємо салат по стерильних баночках.

У широку каструлю кладемо на дно бавовняну серветку і поміщаємо баночки з заготівлею. Наливаємо в каструлю води по плечики банок, прикриваємо салат стерильними кришками і ставимо на вогонь. Доводимо всю цю конструкцію до кипіння, а стерилізуємо півлітрові 15-20 хвилин, літрові 25-30 хвилин.

Потім дістаємо банки з кабачками з води, закатуємо кришками і перевертаємо. Закутуємо кабачки по-корейські на зиму під шубу до повного охолодження.

Коли наші консервовані кабачки по-корейські охолонуть, прибираємо їх на зберігання в льох, або комору.
 

Читайте також

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС

Популярні теми

08.08.2019, 09:09
За фактами розтрати бюджетних коштів Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво
09.08.2019, 13:16
«СМІЛАТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ПЕРЕВІРЯТЬ ЧЕРЕЗ ВИСОКІ ТАРИФИ
09.08.2019, 13:17
На Черкащині затримали російського диверсанта (ФОТО)
09.08.2019, 13:22
Примусове лікування чи катування: фахівці дискутують щодо закону про кастрацію педофілів (ВІДЕО)
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регистрация | Вход ]