Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
5 домашніх рослин для лікування депресії
  • 15.03.2017
Боротися з депресією можна не лише за допомогою смачної їжі чи прогулянок з друзями. Рослинки, які ви тримаєте у своїй домівці теж можуть стати хорошими помічниками.

 Видання Comments.ua розповіло про 5 домашніх рослин, які врятують вас від депресії. Повідомляє 24tv.ua

 Посадивши у горщику соняшник, ви не лише здобудете хороше доповнення до інтер'єру, але й отримаєте джерело вкрай корисних вітамінів і мікроелементів. Коли зернятка соняшника повністю дозріють, їх необхідно буде з'їсти. Ну але якщо ви не хочете вирощувати соняшник в квартирі, тоді просто їжте смажене насіння – це відмінні ліки від депресії.

 Ромашка є напевнее універсальним помічником від різних недуг. Недарма ж батьки з дитинства привчають дітей до чаїв з цієї рослинпи, адже вони мають відмінну заспокійливу властивість. Під час депресії ви теж можете заварювати ромашку, плюс, її можна комбінувати з іншими корисними рослинами.

 Орегано можна додавати не лише як приправу до різних смачних страв, а й просто вирощувати в домашніх умовах і вживати її як будь-яку зелень.

 Лаванда не обмежується лише ароматичними свічками чи складником в приємних засобах гігієни. Цю рослину теж можна культивувати в квартирі.

 Вирощувати томати черрі – це не лише супер бюджетно, а й корисно. Вони не тільки радують око своїм естетичним виглядом, а й мають смакові рецептори, які можуть пригнічувати депресію.

Популярні теми

06.08.2017, 18:26
Чому лікарі радять завести домашнього улюбленця
03.12.2016, 23:04
Що потрібно знати про символ 2017 року.
22.02.2023, 08:25
Насіння яких культур потрібно намочити перед посадкою, а яке не обов'язково
19.05.2022, 14:57
НА ЧЕРКАЩИНІ ВИКРИЛИ РОЗТРАТУ МАЙЖЕ ТРЬОХ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ З БЮДЖЕТУ
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]