Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Випускники вишів мають додаткові гарантії щодо працевлаштування
  • 08.07.2019
Владиславу Пономаренко двадцять три роки. Він випускник Національного транспортного університету. Чоловік за фахом менеджер з логістики: «Після закінчення університету я вирішив працювати тільки відповідно освіті. Роботу шукав у рідному краю. На пошуки пішло три місяці. На обліку у центрі зайнятості я перебував не довго. Моя кар’єрна радниця запропонувала відвідати семінар. Там я дізнався як використовувати джерела інформації про актуальні вакансії. Ці знання допомогли мені знайти роботу самостійно.»

Антоніна Хоптинська – кар’єрна радниця Владислава: «Це був цікавий випадок у моїй практиці. Зазвичай випускники навчальних закладів – це ті люди, які мають додаткові гарантії щодо працевлаштування. Але Владислав цих гарантій не мав, тому що деякий час працював під час навчання. Особисто мені імпонують такі люди, як Владислав. Його мотивація до роботи – вражає. Ми з ним не довго працювали, але мені було приємно спостерігати його запал до праці.»

Владислав Пономаренко ділиться своїми враженнями від нової роботи: «Я працюю логістом в ТОВ «АГРО РОСЬ». Це мій перший місяць. У мене є наставник, який допомагає адаптуватися та дає кваліфіковані поради щодо робочого процесу. Мені подобається, що я працюю за фахом.»
З початку року до Смілянського міськрайонного центру зайнятості звернулися п’ятеро випускників вищих навчальних закладів. Троє з них наразі працевлаштовано.

Популярні теми

01.05.2023, 09:08
Як позбавитися від цвілі в грунті
22.10.2017, 12:41
Усі зяті повинні знати, що кожну четверту неділю жовтня відзначається неофіційне свято – Міжнародний день тещі!
06.03.2017, 07:24
"Тілом тут - душею у Смілі"
22.05.2017, 08:41
ЯК ВИБІЛИТИ ЗУБИ САМОСТІЙНО?
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]