Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Розмитнення авто в Дії: Парламент проголосував за законопроект у першому читанні
17.05.2019, 09:44
Вже стало традицією 16 травня вшановувати дату народження одного із корифеїв української літератури Тодося Осьмачки. Уже вкотре на батьківщині письменника у с. Куцівці Ротмістрівської ОТГ відбулися заходи із вшанування митця, який народився в цьому селі у 1895 році й прославив його на весь світ.
17.05.2019, 09:29
Комунальне підприємство «ВодГео» на початку 2019 року анонсувало провести низку заходів, спрямованих на поліпшення роботи підприємства, підвищення якості надання послуг з водопостачання та водовідведення, розширення напрямків діяльності тощо. Впродовж кількох місяців здійснюється модернізація та оптимізація на каналізаційно-насосних станціях та інших об’єктах, розпочалися зміни в роботі абонентського відділу та ін. Про те, що вдалося зробити, про найближчі плани підприємства розповів комерційний директор КП «ВодГео» Валерій Трегубов.
17.05.2019, 08:49
Днями в Одесі відбувся захист та нагородження кращих проектів з інформатики Всеукраїнського конкурсу «Весела наука». Метою конкурсу є підвищення інтересу учнів до вивчення інформатики та використання інформаційних технологій в освіті, надання можливості обдарованим школярам проявити себе, свій талант, вміння та навички.
17.05.2019, 08:31
Нещодавно у соцмережах активно поширювали фото того, як недобросовісний підрядник ремонтує ями на вулиці Кременчуцька у Смілі. Надворі тоді саме йшов дощ, але ремонтники продовжували працювати нашвидкуруч і клали асфальт прямо в калюжі. Сміляни обурювались, але підрядники продовжують робити свою справу.