Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
АКТИВІСТИ І ВЛАДА СПЕРЕЧАЮТЬСЯ З ПРИВОДУ БУДІВНИЦТВА СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА В ЦЕНТРІ СМІЛИ

29 липня ініціативна група смілян зареєструвала на особистому прийомі у заступника керівника Смілянської прокуратури Дмитра Пидорича заяву про злочин секретаря міської ради Віктора Федоренка. Активісти вважають злочином незаконне виділення землі в центрі міста (напроти "Укрпошти") та її поспішну забудову без відповідних документів і дозволів, без обговорення з громадськістю. Активісти переконані, що цей злочин працівників Смілянської міської ради має кваліфікуватись за ст.364 КК України «Зловживання владою або службовим становищем», - про це повідомив на своїй сторінці у ФБ громадський активіст Ілля Слободяник.

 

2019 08 01 maudanchuk1

 

Також він обурився, що дані ініціативної групи про злочин посадовців до ЄРДР внесені не були (всупереч вимогам ст.214 КПК України). Тому подав скаргу на бездіяльність прокуратури до суду, та просить внести дані до ЄРДР через суд.
Тим часом секретар міської ради Віктор Федоренко так прокоментував початок будівництва в центрі міста: до міської влади звернулись представники мережі магазинів «Ассоль», вони завжди підтримують спорт, попросились за власний кошт побудувати спортивну площадку. Я не бачу в цьому нічого поганого, це ж добре що щось будується у місті! Хай буде спортивний майданчик, хай діти не ховаються по кущах, не роблять шкоду, а грають у центрі міста, щоб всі бачили, щоб спорт розвивався.
- Працівники магазину «Ассоль» будуть доглядати за цим майданчиком, прибиратимуть сміття, платитимуть за електроенергію. Вони попросили дозволу збудувати ще дві тимчасові споруди, де будуть торгувати технікою. Тут теж немає нічого поганого. Це податки і додаткові робочі місця. Це все великий плюс для нашого міста, - вважає Віктор Федоренко.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]