Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Черкащину відвідав перший заступник керівника Офісу Президента України

Із робочим візитом Черкащину відвідав перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов. Тут вони спільно з очільником області Романом Боднаром проінспектували хід будівництва на об’єктах програми #Великебудівництво:

Зокрема, першим оглянули будівництво спортивного комплексу на базі Кам’янського ліцею. Загальна вартість проекту – 5,6 мільйонів гривень. Тут вже влаштовують трибуни, бігові доріжки, окремо буде встановлена огорожа.

– Вже говорив, що це єдиний масштабний спортивний майданчик на Кам‘янщині, – наголосив Роман Боднар. – Тому комплекс важливий для всього району. Місцеві жителі займатимуться спортом у пристосованих для цього комфортних умовах. Також комплекс стане хорошим місцем для проведення розважальних заходів, фестивалів, концертів, що підсилить туристичний потенціал регіону.

Також відвідали Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра». Потужності приміщень наявного Центру вже давно вичерпані, а реабілітація та корекція діткам із вадами слуху черкащини просто необхідна.

– Це дуже важливий соціальний об’єкт, – коментує очільник Черкащини. – Цього року ми прибудовуємо спортивний зал, якого так не вистачало вихованцям закладу, третій поверх, облаштуємо дах, утеплимо фасад всього приміщення. Також тут споруджується спортивний майданчик на подвір’ї Центру. Роботи пришвидшуємо, адже зовсім скоро діти прийдуть на новий рік навчання. Вкотре дякую директорці закладу Ірині Зганяйко, яка не перестає дивувати наполегливістю та енергійністю. Вона має багато проектних ідей, які сягнули вже міжобласного рівня, будемо втілювати.

У Центрі навчаються дітки із особливими освітніми потребами, а також проходять відповідні курси їх батьки. Загальна кошторисна вартість проекту – понад 22 млн грн.

Також відвідали Черкаський обласний драматичний театр. Тут роботи нарешті на фінішній прямій. Приміщення практично готове до відкриття. Глядацький зал відреставрований, меблі також закупили та встановили. На другому поверсі театру просторий хол, де також зможуть проводити міні-вистави, івенти абощо.

– Залишається облаштувати сцену, спільно із міською владою маємо зробити площу театру, – додає Роман Миколайович. – Після пожежі, яка відбулася 5 років тому, налаштовані вже цього року переглянути прем’єрну виставу у рідних стінах акторського колективу.

Наприкінці робочого візиту Сергій Трофімов провів співбесіди з головами кількох РДА, а також робочу нараду з керівниками правоохоронних органів.

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
18.03.2024, 12:23
Для ветеранів і ветеранок лікування у стаціонарі безкоштовно за Програмою медичних гарантій
15.03.2024, 12:48
Правоохоронці Черкащини попереджають про схему шахрайства у соціальних мережах
12.03.2024, 12:10
Для дітей встановили нову ігрову локацію

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]