Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Комунальним медичним закладам Черкас заборонили отримувати благодійні внески
Комунальним медичним закладам Черкас заборонили отримувати благодійні внески від пацієнтів та їхніх родичів. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради, розповів Суспільному директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкас Олег Стадник. З його слів надалі отримувати допомогу медзаклади зможуть від благодійних організацій.

«За 2018 рік надходження спеціального фонду по галузі «Охорона здоров’я» надходження від благодійних внесків склали всього 600 тисяч. Але найбільше крику, найбільше негативних звернень, негативних публікацій і коментарів було навколо цієї теми. Є факти, коли в тебе вимагають, якихось коштів в деяких установах».

Платних послуг, нормованих постановою Кабміну, нововведення стосуватися не буде. За них пацієнтам доведеться платити надалі.

Дізнатися ставлення керівництва Черкаської міської стоматологічної лікарні до такого рішення виконкому кореспондентам Суспільного не вдалося. Директор відмовилися спілкуватися на камеру. Зі слів Олега Стадника, надавати допомогу медзакладам зможуть благодійні організації.

«Інші надходження від благодійних фондів, благодійних організацій і благодійників зокрема, які не є пацієнтами але піклуються про підтримку закладів охорони здоров’я – це не забороняється».
 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]