Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
СВАРКА МІЖ НАЧАЛЬНИКАМИ ВІДДІЛУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ТА СМСЧ №14 ПРИЗВЕЛА ДО ВІДКРИТТЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ
Навколо СМСЧ №14 знову вирують пристрасті. Хоча міська влада направила на територію медчастини КП «Варта», які за наші бюджетні кошти повинні охороняти майно і приміщення лікувального закладу, крадіжки і розбій там продовжуються. Жителі постійно помічають, що із медчастини щось вивозиться, медики скаржаться, що ледве не щодня там вибивають вікна, зламані замки на дверях, шкода дивитись на понівечене медичне обладнання…
Але ось вже міські депутати помітили, що із СМЧ№14 організовано машинами вивозиться майно, тож відразу повідомили про це начальнику відділу охорони здоров’я та в поліцію.
Начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко пояснив, що теж викликав поліцію. Він знає, що це все робиться з подачі начальника СМСЧ №14 Наталії Колобовнікової. Микола Стуженко обурений, що майно і медобладнання вивозиться без дозволу, невідомо куди. Він вважає, що безкарно, на очах всього суспільства знищується державний об’єкт, який зараз знаходиться на балансі смілянського відділу охорони здоров’я. Доля СМСЧ №14 ще вирішується. Микола Стуженко вже звернувся до Міністерства охорони здоров’я та повідомив, що відбувається. МОЗ планує передати медчастину на місто, але якщо розбазарять все майно, то не буде чого й передавати. На його думку, медчастина вже й так постраждала від безглуздого керівництва у 2015 році, коли були готові всі документи і всі закони, щоб зробити із закладу реабілітаційний центр або щось корисне для суспільства. Тоді керівництво СМСЧ №14 було проти і зараз вже всі можливості втрачено.
Натомість начальник СМСЧ №14 Наталя Колобовнікова, яка вивозить майно разом із працівниками районної лікарні, вважає, що діє правильно. Оскільки вандали щоразу псують цінну апаратуру, вона вирішила хоч у такий спосіб врятувати те, що залишається. Вона вважає, що то майно не відділу охорони здоров’я, а державне, належить МОЗ та Фонду «Єдність». Вона є відповідальною за це майно і може робити з ним, що потрібно. Тим більше, що держава винна працівникам медчастини 1,7 мільйони гривень. Але при потребі вона поверне все, що їй вдалося врятувати.
Микола Стуженко та Наталія Колобовнікова доводили свої точки щору вже у присутності поліції та журналістів.
Наразі стосовно знищення майна СМСЧ №14 порушено кримінальну справу, ведуться слідчі дії.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]