Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У СМІЛІ НА ТРИ МАТЕРІ - ГЕРОЇНІ СТАЛО БІЛЬШЕ

Приємною звісткою стало те, що, відповідно до Указу Президента України від 08 травня 2020 року № 170/2020 «Про присвоєння почесного звання України «Мати – героїня»  це звання присвоєно трьом багатодітним жінкам нашого міста, а саме: Деркач Тетяні Володимирівні та Куценко Людмилі Петрівні, які народили та виховали 5 дітей, а також Малишевській Ларисі Володимирівні, яка народила та виховала 10 дітей.

        Ці жінки у 2019 році звернулись до відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту, отримали якісну консультацію щодо процедури присвоєння звання та надали відповідні пакети документів.

       За поданням відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту кандидатури жінок розглядалися на засіданні координаційної ради виконавчого комітету з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми. Рішення про підтримку кандидатур Деркач Т.В., Куценко Л.П., Малишевської Л.П. про присвоєння їм почесного звання України «Мати – героїня» було ухвалено на засіданнях  виконавчого комітету міської ради.

         Нагадаємо, що почесне звання України «Мати – героїня» присвоюється жінкам, які народили та гідно виховали 5 і більше дітей,  за сумлінне материнство, вагомий особистий внесок у виховання дітей в сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття ними освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних та моральних якостей.

         Загалом, у відділі молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту на обліку перебуває 60 жінок, яким упродовж 2006-2020 р.р. присвоєно почесне звання України «Мати – героїня».

          Пишаємося та вітаємо наших жінок! Щастя, миру й злагоди в родинах.

Відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]