Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Владу Сміли закликали консолідуватися у вирішення проблем підприємств ЖКГ

Взятися за втілення запропонованої в ОДА та погодженої представниками влади Сміли дорожньої карти з виводу двох місцевих підприємств ЖКГ з кризи закликав перший заступник очільника області Дмитро Ляшов. Сьогодні він провів чергову зустріч з керівництвом міста щодо вирішення нагальних проблем міста.

Нагадаємо, в середині травня Сміла «підписалася» під положеннями дорожньої карти з виводу підприємств КП «Сміла Теплокомуненерго» та КП «ВодГео» на позитивні економічні показники. Алгоритм дій для цього напрацювали в облдержадміністрації. У документі прописали чіткі положення та жорсткі терміни для виконання.

Втім у місті досі не взялися до її виконання. Очільник міста Олексій Цибко твердить, допоки не можуть знайти порозуміння з депутатським корпусом. Водночас він висловив сподівання, що на найближчій сесії таки вдасться ухвалити необхідні рішення для втілення дорожньої карти. Також він відзначив, що високо цінує ту допомогу та підтримку, яку нині отримує Сміла від обласного керманича та його команди у вирішенні проблем міста.

Тиждень на надолуження роботи над дорожньою картою дав Смілі перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Ляшов. Він закликав із серйозністю поставитися до цього завдання, оскільки йдеться про якісне функціонування основний підприємств сфери ЖКГ міста.

– З боку обласної влади ми включилися в процес розробки алгоритму дій з виводу двох основних підприємств сфери житлово-комунального сектору Сміли на позитивні показники, – зазначив він. – Запропоновану нами так звану дорожню карту підтримали всі учасники процесу, а це керівництво Сміли та директори підприємств, одностайно. Тобто взяли на себе зобов’язання у чіткі терміни виконувати всі положення документу. Надалі – робота за керівництвом міста, депутатським корпусом. Не можна постійно штовхати в спину, необхідні й активні дії. Вже сьогодні смілянські депутати мають зібратися на сесію. Тож очікуємо конструктиву у вирішенні проблем цих двох підприємств Сміли, а не перемоги якихось особистих політичних амбіцій. Питання ж і надалі тримаємо на контролі.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]