Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Як зміцнити імунітет восени: 4 дієвих способи, які вам сподобаються
  • 04.11.2017
Можна довго жалітись на погану погоду, холод та вічні застуди. А можна зміцнити власний імунітет і тоді осінь дійсно буде вам в радість!



 Ці 4 способи допоможуть зміцнити імунітет восени без особливих витрат часу та грошей.

 Здоровий сон

Чим частіше ви не висапаєтесь, тим більше хворієте. Намагайтеся дотримуватися правильного режиму дня і виділяти для сну не менше 8 годин. Глибокий сон допомагає позбутися від стресу, клітини оновлюються, прискорюючи процес регенерації організму. Це в свою чергу підтримує імунну систему.

Уважно їжте

Правильне харчування потрібно не тільки через для того, щоб схуднути, але і для того, щоб зміцнити здоров'я. Здорова їжа – відмінний засіб для зміцнення імунітету і підтримки серцево-судинної системи. В раціон повинні входити фрукти і овочі у великій кількості, риба і горіхи. Ці продукти багаті антиоксидантами і вітамінами, які підвищують імунітет. Білки допомагають збільшити кількість лейкоцитів в крові, які борються з інфекціями.

Менше нервуйте

Стрес має фізичні наслідки – він до різкого зниження імунітету. Щоб подолати стрес потрібно уникати ситуацій і людей, які викликають негативні емоції.

Сухе червоне вино не завадить

Алкоголь, звичайно, підриває імунітет, але не всі його види. Сухе червоне вино корисне для імунітету, але тільки в допустимій дозі – 50-100 грам в день. Вживаючи невелику кількість вина регулярно, ви підвищите імунітет, а також уповільнити процес старіння і ожиріння.

 Джерело: Сosmo

Популярні теми

03.06.2018, 08:41
Самі елементарні натуральні засоби позбутися від комарів!
13.03.2023, 13:47
Підкормка полуниці йодом
08.03.2023, 10:31
8 порад з вирощування картоплі
28.02.2017, 11:03
Звичайний аспірин проти хвороб Альцгеймера та Паркінсона
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Регістрація | Вхід ]