- 11.06.2017
Червень якраз той період коли можна об’їдатись черешнями досхочу. При чому робити це не лише смачно, але й корисно для організму.
Джерело енергії
Черешня містить велику кількість глюкози та вітаміну С, тож швидко може поновити запас сил.
Покращує сон
В черешні є мелатонін, який відповідає, зокрема, й за регуляцію сну і біоритми. Тому черешня може покращити ваш сон.
Корисно для зору
Черешня містить бета-каротин, який позитивно сприяє на зорову систему. До речі, бета-каротину у черешні у 20 разів більше, ніж в чорниці і полуниці, тож рекомендовано налягати саме на цей продукт.
Профілактика раку
В черешні є багато антиоксидантів, серед них квертецин і антоціан. Саме ці компоненти рекомендують споживати для профілактики раку. Згідно з результатами дослідження, проведеного в США, ті, хто споживав на рік більше 3 кг черешні, набагато рідше страждали раковими і серцевими захворюваннями, ніж ті, хто споживав менше 1 кг або не їв зовсім.
Покращує шкіру
Вищезгадані антиоксиданти покращують стан шкіри, адже допомагають організму швидко позбавлятися від шлаків і токсинів. А ретинол, яким також багаті черешні, відповідає за підтримання і відновлення тканин шкіри.
Покращує травлення
Завдяки високому вмісту клітковини, черешня нормалізує роботу травної системи і допомагає знизити рівень холестерину. Користь для травної системи Каротиноїди і флавоноїди, що містяться у черешнях, покращують згортання крові, та є профілактикою утворення тромбів і зміцнюють стінки судин.
24tv.ua
Джерело енергії
Черешня містить велику кількість глюкози та вітаміну С, тож швидко може поновити запас сил.
Покращує сон
В черешні є мелатонін, який відповідає, зокрема, й за регуляцію сну і біоритми. Тому черешня може покращити ваш сон.
Корисно для зору
Черешня містить бета-каротин, який позитивно сприяє на зорову систему. До речі, бета-каротину у черешні у 20 разів більше, ніж в чорниці і полуниці, тож рекомендовано налягати саме на цей продукт.
Профілактика раку
В черешні є багато антиоксидантів, серед них квертецин і антоціан. Саме ці компоненти рекомендують споживати для профілактики раку. Згідно з результатами дослідження, проведеного в США, ті, хто споживав на рік більше 3 кг черешні, набагато рідше страждали раковими і серцевими захворюваннями, ніж ті, хто споживав менше 1 кг або не їв зовсім.
Покращує шкіру
Вищезгадані антиоксиданти покращують стан шкіри, адже допомагають організму швидко позбавлятися від шлаків і токсинів. А ретинол, яким також багаті черешні, відповідає за підтримання і відновлення тканин шкіри.
Покращує травлення
Завдяки високому вмісту клітковини, черешня нормалізує роботу травної системи і допомагає знизити рівень холестерину. Користь для травної системи Каротиноїди і флавоноїди, що містяться у черешнях, покращують згортання крові, та є профілактикою утворення тромбів і зміцнюють стінки судин.
24tv.ua
Популярні теми
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.
Будь-те першим, поділіться думкою з іншими.