Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
13-річний смілянин Роман Василенко на Чемпіонаті України зайняв друге місце
6-8 червня у Харкові проходив Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003 року народження та молодших. У цьому важливому й почесному змаганні взяла участь і команда молодих та спортивних смілян – вихованців ДЮСШ «Олімп», на чолі з тренером - майстром спорту міжнародного класу зі стрибків у довжину Катериною Чернявською.

 Найкращі результати показав 13-річний перспективний спортсмен Рома Василенко. Він навчається у школі №11, тренується із 9 класу. Він приймав участь у стрибках у довжину, де посів 7 місце серед 27 кращих хлопців. А у такому виді дисципліни як потрійний стрибок, він вийшов аж на друге місце! - став кращим серед 16 учасників-спортсменів з усієї України.

 У Чемпіонаті України серед юнаків важко пробитись, адже там показують свою силу і швидкість вихованці спеціалізованих шкіл спортивного резерву, спеціальних фізкультурних інтернатів, де підготовка спортсменів набагато серйозніша ніж у Смілі. Тож зайняти друге місце на таких змаганнях – велика честь і нагорода як для спортсмена, так і для тренера.

«Рома Василенко - це вже третій призер у мене за цей рік. Призові місця з легкої атлетики вже отримували Маргарита Бабіцька та Ольга Гноєва, - розповідає тренер Катерина Чернявська. – У нас зібралася хороша команда, талановиті діти. Всі вони можуть показати ще кращі результати, тож попереду багато тренувань і занять. Рому треба ще підтягувати у стрибках. Чемпіонат показав, що його техніка барахлить, але за рахунок його швидкості і росту - він легко може стати чемпіоном України».

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]