Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
180 дорожних знаків оновили у Смілі цього року
У центральній частині Сміли, біля світлофору та напроти дитячої школи мистецтв, встановили нові дорожні знаки, що повідомляють про парковку.

 Однією з нагальних проблем у частині регулювання руху є пересування великовагового транспорту, інтенсивний рух якого в тому числі руйнує дорожнє покриття. Це питання часто порушують мешканці, звертаються до міської влади, просять вирішити проблему із активним курсуванням вантажівок вулицями Сміли. За рішенням транспортної комісії містом було встановили знаки, які обмежують рух великовагового транспорту, зокрема по вулицях Богдана Хмельницького, Київській та інших.

 Активна робота йде із відновлення дорожніх вказівників, які втратили інформаційний вигляд, стали не читабельними. Загалом цього річ план виконано на 100%, оновлено більше 180 знаків, у їх числі встановлення табличок з новими назвами вулиць, додаткових знаків, заміна старих вказівників та інше. Робота у цьому напрямку триватиме наступного року, зазначає завідувач сектору транспорту та зв’язку управління ЖКГ Віктор Заточний.

Також нещодавно на провулку Шкільний, що біля Будинку рад, обладнали нову стоянку. Після завершення дорожніх робіт тут нанесли розмітку, вчора встановили відповідний знак. Примітно, що тут відведено спеціальні місця для паркування авто людей із інвалідністю.На загальній парковці вздовж площі біля Будинку рад для них умов немає, там скрізь високий бордюр і рівень тротуару значно вищий за рівень проїжджої частини. На новій стоянці місця відведено напочатку паркувальної зони. Поруч із тротуаром облаштовано заїзд для візочків.

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]