Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В обленерго повідомили, чи чекати на Черкащині відключень світла
28.10.2017, 13:48
Від щирого серця вітаю вас з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників! В цей день ми уклінно вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто наближав перемогу ціною власного життя, хто безстрашно боровся з ворогом у підпіллі, в партизанських загонах, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту. Складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати нашу країну з руїн.
28.10.2017, 13:30
28 жовтня Україна відзначає День визволення України від фашистських загарбників, присвячений остаточному вигнанню військ нацистів та їх союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів влаштували лінійку, присвячену вшануванню ветеранів та полеглих у війні, виставку творчих робіт, на якій були представлені реферати, стіннівки, тематичні розробки.
28.10.2017, 06:07
Днями викладацький колектив Головятинської та Тернівської школи запросили настоятеля храму Різдва Святого Іоана Хрестителя Української автокефальної православної церкви, військового капелана Михайла Шевчука для урочистої посвяти кращих школярів у джури за давнім козацьким звичаєм, - інформує Сміла.UA.